2777
2789
عنوان

مامان شدن

301 بازدید | 34 پست

دوستان 22 سالگی برای اقدام و مادرشدن زوده؟میشه دلیل بگین؟

تعداد رای : 24
نظرسنجی
اره زوده
8
33%
نه اصلا
16
66%
هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۶سالگی آوردم بنظرم هنوز زود بود

جدی؟من دیوونه بچم..هنور اقدام نکردم ولی فک میکنم خیلی عقبم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟

من ۲۰ سالمه نینیم ۴ ماهشه..به نظرم زود بیاری خوبه هرچند دخترم خیلی نا آرومه ولی پشیمون نیسم

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔

به نظرم همینطور که سن و سال مهمه.

موقعیت طرفم مهمه.

از لحاظ مالی از لحاظ اینکه جای خالی بچه حس میشه یا نه

ایا کاری نیست یا ارزویی نیست که خودتون بهش دست بیابید

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
من ۲۰ سالمه نینیم ۴ ماهشه..به نظرم زود بیاری خوبه هرچند دخترم خیلی نا آرومه ولی پشیمون نیسم

عزیزدلم روشو ببوس

برو تحصیل کن به خودت برس ارتباطت رو با شوهرت محکم کن به خودت اهمیت بده خیلییی زوده واست خییلی

چشم خانم دکتر گل اتفاقا شوهرمم میگه ارشد بخون بعد ولی احساس نیاز میکنم

یه نصیحت بکنم...هیچوقت پیشگیری نکنید به نظرم..نهایتن طبیعی بعنی قرص و آمپول دستگاه نه..اول ببینین بچه دار میشین یا نه..بعد که انشالله باردار شدین جلوگیری کنین..بچه ها قشنگیه این دنیان

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
عزیزدلم روشو ببوس

فدات

به نظرم همینطور که سن و سال مهمه. موقعیت طرفم مهمه. از لحاظ مالی از لحاظ اینکه جای خالی بچه حس میش ...

عزیزم  مرسی از حرف قشنگی که زدی عالی بودن 

یه نصیحت بکنم...هیچوقت پیشگیری نکنید به نظرم..نهایتن طبیعی بعنی قرص و آمپول دستگاه نه..اول ببینین بچ ...

وای انشالله باردار شم..چشم عزیرم منم به عقیده شمام بدون بچه سوت و کوره دنیا