2777
2789

من دوتا حامله گی پوچ داشتم ‌که در نتیجه میشه دو تا سقط.

بعد فشار خونم دارم و مشکل ریتم قلب .رفتیم مرکز ابن سینا برا درمان بعد از ازمایشهای منو همسرم فهمیدیم که سقطها بخاطر مشکل همسرم هست.ژنتیک اسپرمش خوب نیست.خلاصه از اونجا گفتن حالا که تحت درمانید .با توجه به فشار خون و مشکل قلبت باید از دکترت نامه بیاری که حاملگی برات مشکل نداره.حالا که رفتم دکتر میگه فشار مینیممت خیلی بالاست.وشما نمیتونی باردار شی.بهش میگم تا کی میگه شاید هیچ وقت بنظرتون کلا غید بچرو بزنم با توجه به اینکه بند بند وجودم بچه میخواد.یا دکترمو عوض کنم .ایا کسی بوده که این مشکلو داشته باشه 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

حتما بایه دکتر دیگه مشورت کن دکتر سنتی هم بخاطر فشارت برو گریپ فروت و خ چیزای دیگه فشار رو میاره پایین سیر هم فشار رو تنظیم میکنه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سردرنمیارم عزیزم فقط میدونم عروس خاله همسرم توی ۱۵ سال ۷ تا سقط کرد و موفق نشد بچه دار بشه الان برای هشتمین بار بارداره و همه چیزش عالی و نرمال.توکلت به خدا باشه

آجیم فشار خون بالایی داشت حتی ب ۱۸هم میرسه با مراقبت زیاد باردار شد و یه دختر ناز داره.

اخی عزیزم راست میگی فشار  مینیممشم بالا بود .

حتتما در چنین مورد مهمی با چند دکتر خوب دیگه مشورت کن . و پیش متخصص طب اسلامی هم حتما برو شاید از این روش نتیجه گرفتی

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
حتما چندتا فوق تخصص بروریه هرگز با حرف یک نفر نا امید نشو. بعضی دکترا دیوانه ان

دقیقا خودم پیش خودم چه دکتر بیشعوریه انقدر راحت میگه نه اصلا هیچ وقت طرف با سرطان حامله میشه چه بچه ی نازی میاره اونوقت بخاطر فشار به من میگه نه.خیلی دکتر بیسوادی بود بنظرم 

اخی عزیزم راست میگی فشار  مینیممشم بالا بود .

آره بنده خدا از۲۵سالگی خیلی فشارش میزد بالا ۳۲سالگی باردار شد با مراقبت و کنترل فشار اغلب وقتش دکتر بود ولی خدا رو شکر دخترش سالم .

انشالله شما هم با چکاپ بیشتر و مراقبت بتونی یه بچه ی سالم داشته باشی 

البته سلامتی شما مهمتره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
حتتما در چنین مورد مهمی با چند دکتر خوب دیگه مشورت کن . و پیش متخصص طب اسلامی هم حتما برو شاید از ای ...

طب اسلامی با سنتی و گیاهی  فرق داره .شما جای خوبی رو میشناسید