2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم ینی ممکنه جنین باشه؟

208 بازدید | 27 پست

یچه ها من یکماه پیش ی رابطه مشکوک داشتم ک قرصم نخوردم رفتم خودم شستم گفتم ایشالا چیزی نی...خخخخ الته قرصم نداشتم ها

بعدش دیگ رابطه ی بعدیم درست جلووگیری کردم

الان یک هفتس دل پیچه دارم کمردرد و توی شکمم عین یه بچه ک چه جوری تکون میخوره؟ اونجوری میشه قشنگ تکوناشو حس میکنم از روی مانتو حتی..

اگر جنین باشه مگ از الان تکون میخوره اینجوری؟؟؟؟؟😕😕😕

اگر جنین نیس پس چیه چقد تکون داره ؟؟😯😯😯

راستی استرس هیجانم وقتی میگیرم خیلی حالم بدتر میشه سر همین بازی فوتبال مدام تکون میخورد

بغل نافم مدام دل میزنه و بالای نافم ی کوچولو قلمبه میشه و اون قلمبه تکون میخوره

شنبه نوبت سونو دارم برم‌ببینم چیه

میشه اگ تجربه دارین بگین؟ یکم‌اروم‌شم 

اگر باردار باشم ناراحت نمیشم با وجود ی بچه یکسالو هشت ماهم...از این نگرانم طوریش نشده باشه توی شکمم😢😢😢😢😢😢

قلمبه میشه شاید نینیه😟😞 نمیدونما میگم شاید من تجربه ندارم😢

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی گفتنم لابد برای پریودیه دل پیچم خوب میشم نشدم سه روزه گذشته از وقت عادتم شنبه نوبت سونو دارم دی ...

ایاشلا ک چیزی نیس

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰
هی گفتنم لابد برای پریودیه دل پیچم خوب میشم نشدم سه روزه گذشته از وقت عادتم شنبه نوبت سونو دارم دی ...

به نظرت عاقلانه تر نیست ی بی بی چک بزنی؟

جالبه میگی ی بچه هم داری و نمی دونی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

والا من هفته بیستم تکوناشو خوب حس نمیکنم انوقت شما چجوری میگی یکماهه تکونای نی نیه ؟😩

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

اگ نی نی نباشع احتمالا حرکته رودته چون موقع استرس معمولا بدتر میشع جوری ک ادم حس میکنه البته کسایی ک رودشون حساسع

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡