2777
2789
عنوان

هماتوم در حال جذب

4786 بازدید | 10 پست

سلام .خانوما کسی اطلاعات دقیق در مورد هماتوم داره؟

من هفته ۱۴ خونریزی کردم و بساری شدم از هفته ۱۴ تا الان ک هفته ۲۰ هستم استراحت مطلقم طبق اخرین سنوگرافی ک ۲ هفته پیش انجام دادم.کوچیک شده بود اما اما کامل جذب نشده بود. الان ۲ هفته میشه ک دیگه اصلا خدارو شکر ن لک بینی دارم ن خونریزی.ینظرتون جذب شده کامل؟  تا دوباره برم سنو بدم

منم داشتم

با شیاف قطع شد

احتمالا هماتوم شما جذب شده دیگه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هماتوم داشتم با شیاف و امپول بیست روزه جذب شد ولی یه هفته پیش گفت یکم جفتم پایینه. اخه هماتوم جفتو میاره پایین بعد از جذب شدنم نباید زیاد فعالیت داشته باشی

❤❤❤حال خوبیه که دارمت ❤❤❤
منم هماتوم داشتم با شیاف و امپول بیست روزه جذب شد ولی یه هفته پیش گفت یکم جفتم پایینه. اخه هماتوم جف ...

من همش در حال استراحتم و کل شاید نیم ساعت در طول روز ایستاده باشم.جفتمم پایین بود ولی کشید بالا خدارو شکر.

بنظرتون میتونم برم بیرون؟ مسافرت ن برای گردش.دیگه دلم پوسید تو خونه.

بنظرم به دکترت بگو، احتمالا سونو مینویسه خیالت راحت میشه، میری گردش

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍