2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 45 پست

من الان حتی شیاف هم استفاده میکنم لکه های کمرنگی دارم 

منتهی همش استراحت مطلقم روزهایی که زیاد تکون میخورم لکه هام بیشتر میشن

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایل بارداریم اینجوری بودم دکتر اول سونو کردوبعد گفت اشکال نداره،گفت حتی،میتونی سرکار بری فقط خودت رو خسته نکن،بهم شیاف هم نداد.گفت اینا هورمون هست و تنها کشوری که اینقد زیاد ازش استفاده میکنن ایرانه،اگه خدا بخواد بچه بمونه میممونه،دیگه منم دوهفته لکه داشتم ولی کم کم درست شد.

من الان حتی شیاف هم استفاده میکنم لکه های کمرنگی دارم  منتهی همش استراحت مطلقم روزهایی که زیاد ...

واویلا.

من یه بچه هم دارم که با وجود اون نمیتونم استراحت مطلق بکنم.بچس حداقل برا اب خوردنش باید بلند بشم.

خیلی نگرانم

میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
من اوایل بارداریم اینجوری بودم دکتر اول سونو کردوبعد گفت اشکال نداره،گفت حتی،میتونی سرکار بری فقط خو ...

واقعا؟؟؟لکه بینیتون زیاد بود یا کم؟

خداروشکر نی نیتون بدنیا اومد؟

اره منم سه ماه اول اینجوری بودم . بغضی وقتا هم بیشتر میشد. رفتم دکتر. شیاف داد . سه ماهگی هم دوتا ام ...

ان شاالله بسلامتی فارغ بشی عزیزم

استراحت کن خواهر منم اوایلش اینجوری بود 

شما هم شیاف مصرف کردی؟

خواهر جان من یه بچه کوچیک هم دارم.نمیتونم که استراحت مطلق بکنم.

خیلی خیلی نگرانم

شیاف پروژسترون بذاروشنبه برودکتر اگه.خونریزی زیادشدبایدبری بیمارستان

ببخشید عزیزم.

از پشت مصرف میکردی شما یا جلو؟

من اصلا شیاف نذاشتم تازه ریاضی هم  تدریس میکردم دایم سر پا بودم .الان دخترم نزدیکه چهار سالشه.ببین استراحت مطلق اصلا دیگه تجویز،نمیکنن میگن ضرر داره باعث لخته شدن خون میشه.فقط،خودت رو خسته نکن عزیزم.اگرم داره کم کم زیاد میشه برو پیش دکتر،ولی اگه دیدی با استراحت  قطع شد یعنی مشکلی نیست

من اصلا شیاف نذاشتم تازه ریاضی هم  تدریس میکردم دایم سر پا بودم .الان دخترم نزدیکه چهار سالشه.ب ...

خدا گل دخترتو حفظ کنه عزیزم.