2777
2789
عنوان

خاطره خواب ها 😅😅

408 بازدید | 21 پست

من یکبار خواب دیدم دارم با مهران مدیری همکاری میکنم 🙄 البته الان نه چند سال پیش.

نمیدونم چرا هر اتفاقی تو واقعیت میفته من همون لحظه تو خواب میبینم 😑 مثلا خوابم یکی داره صدام میزنه اینو تو خواب میبینم 😐 

یکبار هم کنار بخاری خواب بودم خواب دیدم زیر پام داغه 😐 همینجوری خواب بودم تا سوخت ولی همچنان تو خواب رو مبل نشسته بودم زیر پام داغ بود تا چشممو باز کردم دیدم بله پام رو گذاشتم رو شیشه بخاری 😀 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند شب پیش همسرم خوابیده بود یهو داد زد جمعش کن دارن میان😂😂😂فکر کنم داشتیم چیزی میخوردیم 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
چند شب پیش همسرم خوابیده بود یهو داد زد جمعش کن دارن میان😂😂😂فکر کنم داشتیم چیزی میخوردیم 

😂😂😂

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

ساعت هشت كلاس داشتم گوشي رو گذاشتم تا ساعت هفت بيدارم كنه

گوشي زنگ ميزدو منم با خاب الودگي الارمو خاموش كردم خواب ديدم رفتم كلاس و تموم شده اومدم خونه😎😎

بيداركه شدم اول فكركردم واقعيته بعدش ديدم بلللله اون خواب بوده😑😐

بچه بودم فیتیله رو یک مدت نمیداد اون موقع ها که داشتن از عمو قناد جدا میشدن 

خواب فیتیله دیدم 😑 هر چی مامانم صدام میکرد میگفتم عه دارم نگاه میکنم 😐

میگفت چیو 😯

میگفتم فیتیله است 😆

من اصلا خواب نمی بینم نمیدونم چرا😆  اخرین بار یادم نیس اصن کی خواب دیدم شاید چند ماه پیش

خوش بحالت

من از بس خوابهای ترسناک دیدم نزدیکه سکته کنم

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷
ساعت هشت كلاس داشتم گوشي رو گذاشتم تا ساعت هفت بيدارم كنه گوشي زنگ ميزدو منم با خاب الودگي الارمو خ ...

وای 😂😂😂😂😂😂

من یبار خواب دیرم تو یه بیابونم شادمهر عقیلی دنبالم میدو و میخونه حس خوبیه ببینی یه نفر....😐

بعد جالبه که خوابم و اسلوموشن میدیدم🙄🙄

بعد منم میدوییدم موهام تو باد رو هوا تکون میخورد 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد