2777
2789
سلام عزیزم... به آرامش رسیدی انشاالله؟ اوضاع چطوره ؟
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست قدیمی عزیزدلمه.بذار ببینم روشن هست یا نه.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
دوست قدیمی عزیز سلام. اگه اومدی و خوندی پستمو بدون ما به فکرت هستیم و برات دعا میکنیم.
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
بچه ها دوست قدیمی ما! از رسانه ای شدن مشکلاتش زیاد خوشش نمیاد. ما فقط براش دعای خیر و آرامش داریم
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
وااااااااااااااااااای بچه ها جونم سلاااااااااااااااااااام. چقدر دوستتون دارم. مدتیه میام و یکی دو تا تاپیک قبلیم رو بالا میارم... ولی خب کمتر کسی سر میزد... دیگه داشت باورم میشد اینجا هم مثل بیرون از اینجا فراموش شده ام یا دوستان از درد دل هام خسته شده اند. سامیت جان ببخشید همین الان تاپیکت رو دیدم. بچه ها ممنونم که فراموشم نکرده اید...
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سامیت عزیزم الهی خوشبخت باشی. لارا جونم سلااااااااااااام. حال و روز خودت خوبه؟ ساغر جون ، تمنا جون ممنون از حضورتون.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سامیت جون خدا خوشحالت کنه... اونقدر امروز احساس تنهایی می کردم. خدا بهم نشون داد که تنهام نذاشته. امروز سردرد بسیار شدید داشتم و افت فشار. تا حدی که سر کار نرفتم. چند روزه می خوام برم حموم توان ندارم... باورت میشه؟ امروز دو باره که وسایل رو آماده کردم باز دیدم حال ندارم. الان هم چشمام داره از کاسه در میاد و سرم داره منفجر میشه اما دراز می کشم انگار بدترم... قرص قوی هم خورده ام جواب نمیده...
دلشاد نازنینم همیشه دلت شاد باشه. شما چطوری؟
ممنون عزیزم. انشالله روبراه بشی خانومی. ما که دوریم و کاری جز دعا از دستمون برنمیاد...توکل بخدا...
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!