2777
2789
عنوان

داور بازی اسپانیا ایران

135 بازدید | 8 پست

بچا خیلی دلم سوخت واقعو بچها جانانه بازی کردن دلم سوخت براشون داوری حقشونو خوردن. تو بازی جوری بایچهای ما خشن حرف میزد انگار جد و آبادشو کشتیم؟

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مور حساب کنیم تیممون عالی بود ولی نمیدونم چرا باز بعضیا میگن ن خوب نبودن و تیممون رو ناراحت میکنن 

#التماس کمی تفکر

یارو نونِ نفهمیش رو میخوره شما باهاش بحث منطقی میکنید⁉

ایران عالی بازی کرد خیلی خوب بود ولی حق اسپانیا بود ببره و بیاد بالا 

داورش اخلاقش بد بود ولی خطای هند واضح بود 

برد حق ایران نبود، اسپانیا فوق حرفه ای بود، ایرانی ها فقط باغیرت بازی کردن 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

عزیزان اون موقع ک توپ بیرون بود کاملا اما گفت یازی رو ادامه بدین. اون چی حق کشی نکرد.دوبار خطا کردن باز داور قبول نکرد

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
ایران عالی بازی کرد خیلی خوب بود ولی حق اسپانیا بود ببره و بیاد بالا  داورش اخلاقش بد بود ولی ...

برد ایران حقش بو اوناهم جنگیدن و زحمت کشیدن فوق حرفه ای آقا پول دارن خرجشون میکنن .ما دلاورانه بردیم از نظر من و حقشون هم بود ک ببرن بازی رو