2777
2789

سلام دوستان پسرم از دوسالگی دچار ریزش موی سکه ای شده وامسال میره کلاس اول دوستان داغون شدیم هممون بیشتر من و پدرش خیلی دکتر بردیم ولی تا الان درمان نشده مژه وابرو داره فقط مو نداره کسی تو فامیل داشته اینطور چیزی ک خوب شده باشه میترسم چون من مادر قوی نیستم و نگاه مردم و مسخره کردن بچم داغون میشم ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش پیش دکتر کمالی 

طفلی بچه 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
مدرسه مجبور میکنه بچها موهاشونو بزنن پس همه مثل همن

میخواد درمان بشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

تو باید قوی باشی خانوم جان تا پسرت روحیه اش را ازدست ندهد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دوستان توروخدا هر کی راه حلی چیزی داره بگه میام میخونم .دیرو هی داشتم کریه میکردم داشتم باخدا حرف میزدم گفتم خدا چرا بچم اینطور شفاش بده اومد پیشم گفت مامان گریه نگن تقصیر من نیست بابا موهامو میزنه .شوهرم میزنه یکدست چون سکه ای درمیان ...یعنی داغون شدم با این حرفش حق من این نبود 

دوستان توروخدا هر کی راه حلی چیزی داره بگه میام میخونم .دیرو هی داشتم کریه میکردم داشتم باخدا حرف می ...

وا این چه رفتاری جلو بچه!!!

نمی تونی خودت رو کنترل کنی حداقل بگو خدا حاجت رو بده نذار بچه بفهمم حاجتت چیه

به نظر من که جای این دعاها از خدا بخواه یکم تو رو قوی کنه

بچه چیزی نیست والا 

برو دکتر طب سنتی 

تهران اگر هستی برو پیش دکتر کردافشاری 

تو اینترنت سرچ کن هم ساری هم تهران مطب دارن و فوق العاده کارشون