2777
2789
عنوان

بچه ها من خیییییییلی گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 22 پست

وای منم اینطوریم هر بار ی چیزی میگم ک نباید بگم یا جوری میگم طرف برداشت بد میکنه وقتی شوخی نمیخندم وقتی جدی هستن میخندم فکرمو ب زبون میارم ب قول دوستمون ظاهر و باطنمون یکیه😂😂

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

یه صفحه ی جدید تو زندگیت باز کن . بشین با خودت تصمیمات جدید بگیر و گذشته رو فراموش کن و مانند شخصی رفتار کن که همیشه موفق بوده و مهندسی شده و عاقلانه رفتار کرده 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام همین کارو بکنم.ولی ایا دید بقیه تغییر میکنه؟

مهم اینه دید همسرت تغییر کنه

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
این کارارو کردم که جدابشم. ولی حالا ک میبینم جدایی واسه من نشدنیه من چطوری تو اینا زندگی کنم؟؟؟ فوشا ...

زمان دوای هر دردیه. فراموش میشه. همیشه قبل حرف زدن فک کن هیچوقت همه پلای پشت سرتو خراب نکن. با همه خوب رفتار کن. واسه خودت دشمن تراشی نکن. موفق باشی❤

میخوام همین کارو بکنم.ولی ایا دید بقیه تغییر میکنه؟

صد در صد .. اصلا نگران‌دید بقیه نباش کم کم یادشون میره 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊