2777
2789
عنوان

این چرا بهش زور داره!

225 بازدید | 21 پست

بچه ها من پیش دوستام که چندنفری هستیم و یکیشون تازه اومده ب جمع ما راجعبه یکی که زن دوم شده درد دل کردم و گفتم که چطور صاحب خونه زندگی یکی دیگه شده و...بعد نگو ایشون هم زن دومه.منتها زن اول شوهرش فوت کرده. این خانم الان همش دنبال اینه به من تیکه بنذازه! نمیدونم چه مرگشه دیگه رفته رو مخم. قشنگ مشخصه از من بدش اومده. ب نظرتون ربطی ب این داره که خودشم زن دومه؟ شوهرشم دوتا بچه از زن اولش داره اما اصلاااااا مطرحشون نمیکنه انگار وجود ندارن. نمیفهمم چرا انقد در مقابل من جبهه میگیره 

ارتباطتو قطع كن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه دیگه خودت جواب خودتو داری داره باهات لج میکنه یا محلش از تیکه هاش بگذر نده یا رک و مستقیم بهش بگو که اون روز منظورت ایشون نبوده و اگه برداش بدی داشته مغذرت بخواه

خب من بقیه دوستامو دوست دارم و اینم هست متاسفانه. اخه رفتارش جالبه برام

خوب اگه جالبه پس ادامه بده😐

نميفهمم بلاخره متلك هاش اذيتت ميكنه يا جالبه برات؟

اگرم دوست ندارى ارتباطت قطع شه يه بار تو جمع كه تيكه انداخت،كاملا بلند و صريح بگو عزيزم مشكلى با من دارى چون حس ميكنم به من طعنه ميزنى،اگه به خاطر حرفاى اون موقعم ناراحتى من شرايطتو نميدونستم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
معلومه دیگه خودت جواب خودتو داری داره باهات لج میکنه یا محلش از تیکه هاش بگذر نده یا رک و مستقیم بهش ...

ای بابا اخه من اصلا نمیدونستم این زن دومه. بعدم اینکه زن شوهرش مرده. نمیدونم چرا سوزش داره فقط. خیلی تیکه های بدی بهم انداخته جایی واسه معذرت خواهی و توضیح نذاشته

خوب اگه جالبه پس ادامه بده😐 نميفهمم بلاخره متلك هاش اذيتت ميكنه يا جالبه برات؟ اگرم دوست ندارى ار ...

جالبیش اینه که چی از جون من میخواد وگرنه اذیت میشم. سنش از من خیلی بیشتره نمیتونم صریح جوابشو بدم

اره دیگه کاملا مشخصه که از حرفتون ناراحت شده شاید حرفتونو به خودش گرفته و فکر کرده شما منظورتون اونه ...

من احساس میکنم اینم از طرف بچه های شوهرش اذیت شده الان داره عقده هاشو سرمن خالی میکنه!

ای بابا اخه من اصلا نمیدونستم این زن دومه. بعدم اینکه زن شوهرش مرده. نمیدونم چرا سوزش داره فقط. خیلی ...

احتمالا بیچاره خودش هم داره از درون به خاطر این که زن دومه عذاب میکشه

احتمالا بیچاره خودش هم داره از درون به خاطر این که زن دومه عذاب میکشه

اینجوری نشون میده و همشو سرمن خالی میکنه. اون روزم میگفت زن دومم ب اندازه ی زن اول تو خونه زندگی سهیمه که من گفتم نه اینا حاصل عمر زن اوله ولی اون هی زور داشت بهش