2777
2789
عنوان

خسته شیدم😑

311 بازدید | 24 پست

خیلی یکنواخت شده زندگی دلم یه تنوع میخواد اینجاهم هوا گرمه به زور میشه بری بیرون/:

بنظرتون چکار کنم

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نه هفته دیگه تنوع خان خودشون تشریف میارن و زندگیتو عوض میکنه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

عزيزم اين يك فرصته !وقتتو الكي هدر نده يك اموزش ببين و پولدار بشو.الان خانمها تري تهران ميرن دوره هاي بهياري  شبيه پرستاريه و يا دوره هاي فيزيوتراپي بعد توي منزل به سالمندان و ادمهايي كه ميخوان خدمات ميدن دوبرابر مراكز پول ميگيرن سرشونم خيلي شلوغه ،شما هم بيكار نشين زير كولر وقتتتو تبديل به طلا كن و پولدار كن خودتو فقط بدون بايد براش زحمت بكشي و تكون بخوري

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
کجا هوا گرمه؟ تهرانم داره افتضاح میشه هوا از گرما هوای گرم اعصابمو بهم میریزه.

ما خوزستانیم تازه اونم ماهشههههر😐

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
یه کار هنری یاد بگیر تو خونه براش وقت بذار مثل ساز یا کاردستی 

یعنی بیا بکن

توش😂

امضات

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.