2777
2789

دخترم دوماهشه.از روز چهل روزگیش رفلاکس داره و دکتر واسش شربت امپرازول تجویز کرده.کمتر شده ولی برطرف نشده .دخترم موقع شیر خوردن خیلی کلافه میشه و دست و پاشو تکون میده و سرشو عقب و جلو میکنه بلندش میکنم و آروغش رو میگیرم اما بازم فایده نداره.از یه طرف خوابش خیلی کم شده جوریکه شبنه روز حداقل ۱۵ ساعت بیداره و فقط چرت یک دقیقه ایی میزنه البته خوابش میاد ولی تا خواب میره رفلاکسش نمیزاره و شیر بالا میاره.موندم چکار کنم.کمکم کنید نوزادهای رفلاکسی همشون خوابشون کمه؟؟ هفته دیگه دوباره میبرمش یه دکتر دیگه .فعلا درگیر اینم که این چند روزه بخوابه اما فایده نداره.

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ، اميدوارم زودتر خوب شه ، من كه پدرم درومد ! برو باشگاه ورزش كن تا جسم و روحت قوي بشه براي ادا ...

ممنون عزیزم.بچه شما علایم رفلاکسش  چجوری بود؟؟

بچه ي من از پنجاه روزگيش شروع شد ، بيچاره خوابش داغون بود ، توي خواب سينه و گلوش رو همش مياورد بالا ...

😢😢😢😢

دختر منم همینجوری هست .شما چه داروهایی بهش دادین؟؟

بچه ي من از پنجاه روزگيش شروع شد ، بيچاره خوابش داغون بود ، توي خواب سينه و گلوش رو همش مياورد بالا ...

چرا آخه؟ مگه نمیگن بعد ۴۰ روز درست میشه؟

دلیلش چیه؟

خدایا بابت داده و ندادت شکر
شير كه ميخورد بالا مياورد ، من سعي كردم خيلي كم كم بهش بدم و آروغش رو حتما ميگرفتم شبا هر يك يا دو س ...

شیر خشک میخورد؟

رفلاکس مگه از اول مشخص نمیکنه؟

خدایا بابت داده و ندادت شکر
😢😢😢😢 دختر منم همینجوری هست .شما چه داروهایی بهش دادین؟؟

تا شش ماهگي يه شربت بود دقيق يادم نيست فكر كنم همون آمپوازول بود بعدش تا هشت ماهگي ( دو ماه ) رانيتيدين دادم ( يه قرص بود كه هشت قسمتش ميكردم ) خدا رو شكر پسر من هست ماهگي خوب شد ، البته اگه غذاي كمكي ميخورد همون شش ماهگي خوب ميشد چون من خيلييييي مراعات ميكردم اصلا چيزاي نفاخ هم نميخوردم ، توي شيب ميخوابوندمش ، آروغش رو ميگرفتم