2777
2789
عنوان

فیبروم و بارداری

209 بازدید | 9 پست

سلام کسی اینجا با فیبروم باردار شده؟ من فیبروم دارم و یه سقط داشتم که دکتر گفت ربطی به فیبرومت نداشته چون خیلی زودهنگام بوده ولی ممکنه توی بارداری بعدی فیبرومت باعث سقط بشه. گفت بر ای اینکه از نظر روحی نمیتونی یه بار دیگه سقط تحمل کنی برو بررسی های مربوط به سقطا انجام بده تا اگه فشاری روی رحمت هست درمان کنی بعد باردار شی. الان سونوی واژینال نشون میده که فیبروما بیرون رحمن ولی گفت باید مطمین بشی. از دیروز خیلی ناراحتم خسته شدم میترسم نمیدونم چی میخواد بشه. کسی شرایط مشابه داشته راهنمایی کنه؟...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما فیبرومو عمل کردی بعد باردار شدی؟من تازه 15 هفته سقط کردم 4 تا فیبروم کوچیک دارم که میگن علت سقط نیستن 

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم شما فیبرومو عمل کردی بعد باردار شدی؟من تازه 15 هفته سقط کردم 4 تا فیبروم کوچیک دارم که می ...

نه عزیزم من عمل نکردم. دو ماه بعد از این پست باردار شدم الانم دخترم ۴ سال و نیمش هست الانم دوباره باردارم. من فیبروم زیاد دارم و بزرگم هستن ولی همشون بیرون رحم هستن و ارتباطی به جنین ندارن.البته من یه دکتر خیلی معروف رفتم قبل بارداری معاینه و سونو کرد گفت فیبرما فشاری روی رحم ندارن و عمل نمیخوان

نه عزیزم من عمل نکردم. دو ماه بعد از این پست باردار شدم الانم دخترم ۴ سال و نیمش هست الانم دوباره با ...

عزیزم تبریک میگم من 4 تا دارم بزرگترینش 4 سانته و ساب سروزه بقیشم یه سانتین همشون،دو ماهه سقط کردم میگم شاید علتش فیبروم بوده شما سقطتون چند هفته بود؟به منم گفتن ربطی به فیبروم نداشته 

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋