2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

146 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم.من فردا مهمون ویژه ای دارم که خیلی رودرواسی دارم باهاش.اما هنوز نمی‌دونم چی برای شام و پیش غذا و دسر درست کنم.پیشنهادای لاکچریت.نو بدین.مرسی.من خودم فقط گفتم حلیم بادمجون درست کنم برا پیش غذا و پسرم فرنی و ژله.یا کیک و بستنی سنتی.اصلا درگیرم ناجور.شامم که کلا نمی‌دونم چیکار کنم.مثلا قلیه ماهی.یا خورشت فسنجون یا دلمه بادمجون کنارشم ناگت مرغ خونگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش غذا دلمه برگ بذار با سوپ شیر غذا اصلی فسنجون خوبه دسر هم ژله بستنی کیک بستنی خوبه

کلا دو روز باید پخت و پز کنی

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

شام مثلا زرشک پلو با مرغ یا قورمه سبزی یا قیمه خوبه.

پسرم ژله درست کن تزیینش کن همون ژل بستنی هم خوبه.

پیش غذا هم یه سوپ شیر وقارچی درست کن  یه چیز سبک.

سختش نگیر انشالله که گل میکاری

شام مثلا زرشک پلو با مرغ یا قورمه سبزی یا قیمه خوبه. پسرم ژله درست کن تزیینش کن همون ژل بستنی هم خو ...

من که رفتم مهمونیش چند نوع غذا داشت.مرغ سوخاری و‌مرصع پلو با پاستا صدفی شکم پر و بوراک . سالاد.انواع میوه.اجیل.ژله.بستنیی کلا مدام در حال خوردن بودیم.

پیش غذا سوپ و کیک کشک بادمجون  غذای اصلی باقالی پلو با ماهیچه یا گردن +زرشک پلو با مرغ اگه میت ...

مرغ چون اون درست کرد میگم نکنم.تکراری نشه.بعد ی جوراییم می‌خوام کم نیارم.😲

بلد نیستم که

خامه  صبحانه 2لیوان
شیر یک کیلو 
پودر ژلاتین 4 ق غ و آب جوش 8 قاشق غذاخوری 
شکر یک لیوان 
وانیل 1 ق چ

شیر سرد با خامه باهم قاطی کن با حرارت کم بجوشون یکم که جوشید شکر اضافه کن يعد وانیل 

پودر ژلاتین با آب جوش به روش بن ماری حل کن اضافه کن به شیر خامه بعد بریز تو قالب می تونی برای قشنگ تر شدن بعد اینکه گذاشتی تو یخچال خودش گرفت ژله روش بریزی فوق العاده خوشمزه پاناکوتا