سلام دوستای گلم.من فردا مهمون ویژه ای دارم که خیلی رودرواسی دارم باهاش.اما هنوز نمیدونم چی برای شام و پیش غذا و دسر درست کنم.پیشنهادای لاکچریت.نو بدین.مرسی.من خودم فقط گفتم حلیم بادمجون درست کنم برا پیش غذا و پسرم فرنی و ژله.یا کیک و بستنی سنتی.اصلا درگیرم ناجور.شامم که کلا نمیدونم چیکار کنم.مثلا قلیه ماهی.یا خورشت فسنجون یا دلمه بادمجون کنارشم ناگت مرغ خونگی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خامه صبحانه 2لیوان شیر یک کیلو پودر ژلاتین 4 ق غ و آب جوش 8 قاشق غذاخوری شکر یک لیوان وانیل 1 ق چ
شیر سرد با خامه باهم قاطی کن با حرارت کم بجوشون یکم که جوشید شکر اضافه کن يعد وانیل
پودر ژلاتین با آب جوش به روش بن ماری حل کن اضافه کن به شیر خامه بعد بریز تو قالب می تونی برای قشنگ تر شدن بعد اینکه گذاشتی تو یخچال خودش گرفت ژله روش بریزی فوق العاده خوشمزه پاناکوتا