2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اخه برادرم هم بانکیه چند ساله میخواد خونشو بزرگتر کنه نمیتونه

چه بانکی هستن؟؟؟ دایی من بانک ملی هست و جدیدا یه وام ۱۰۰ ملیونی گرفت و خونشون بزرگتز کرد...و اینکه فکر کنم حقوقش بالای ۴یا ۵ تومنه ...خیلی هم مزایا داره مسافرت میفرستن بعضی وقتا بابهترین امکانات . کلا خیلی خوبه 

آخه این انصافه؟ حالا که پر از حرفیم دیگه زنگ انشا نداریم 😖
داداش من کارمند بانکه 5 تومنه حقوقش البته با اضافه کاری بیشترم میشه مزایا و وامش هم خیلی خوبه با این ...

آره حق داره خب

من که تو بانکم میبینم نصبت به دیگران خیلی کار میکنن همش سرشون شلوغه همش حساب و کتاب

یکی دیگه از شوهر خواهرامم تو پست بانک هست مزایای خیلیییب خوبی داره..خونه ی 300 میلیونی گرفتن..خرج و مخارج زندگیشونم بالاست..کلی پول سفر و از اینچیرا میدن..حقوق و مزایاش زیاده نزدیک 4 تومنه حقوقش

درعوض اون یکی شوهر خواهرم که تو بانک انصاره حقوقش نزدیک 2 تومنه و مزایای خیلیییی کمی داره اصلا وضعشو ...

شنیدم انصار خ وب نمیرسه به کارمنداش

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼
عزیزم چجوره وضعشون از نظر مالی

متوسط..در حدی نیستن که پول خرج مسافرت کنن و تازگیا خونشونو عوض کردن البته کارمنده 20 ساله ی بانک هست و تاااازه خونشو عوض کرده..حقوقش در حد دو تومنه..خیلی ناراضیه از وضع مالی..یعنی بانکشون بهشون وام نمیده ساپورتشون نمیکنه برا خرید خونه و ماشین

متوسط..در حدی نیستن که پول خرج مسافرت کنن و تازگیا خونشونو عوض کردن البته کارمنده 20 ساله ی بانک هست ...

انصار با ثامن ادغام شده.انشالله با مهر اقتصادم ادغام میشه.وضعشون بهتر میشه

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼