الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم گلدوزی borader خریدم با توجه به علاقه دوخت و دوزم
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
عزيزم من چرخم ژانومه مدل ٣٩٣ هستش خيلي خوبه من دو سال پيش يه تومن خريدم الان نميدونم چنده اگه بتوني كار كرده تميز پيدا كني خوبه
ژانومه ٨٠٢ ك عاليه و اتفاقا ميگن ٨٠٢ رو كاركرده بگيري خيلي بهتره چون انگار سريهاي جديد ك ميزنن خيلي خوب نيست ولي قديمياش عاليه من دخترخاله هام ٨٠٢ دارن چندين ساله ميتوني راحت سه نسل ازش استفاده كني
کاچیران دارم ۴سال پیش ۳۵۰ خریدم.کار بیرونی نمیکنم ولی واس خودم ملافه پرده....کلا خورده کار میکنم باهاش تنگ کن کوتاه کن.....
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.