2777
2789

مارکشو نمیدونم

چهار شعله است

سر کالینت های این خونه بود

گاز خودم تو انباریه

ولی خوبه راضی هستم

شعله هاشم زیاده

البته از ماکروویو هم زیاد استفاده میکنم جای فر

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخوان ، استیل عاج دارش 

من سادشو دارم، خط میفته بعد مدتی، عاج دار شو مامانم چند سال زودتر گرفت، آخ نگفته

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

اخوان بود  استیل کندمش نفس نداشت تو مهمونیا  بالا ده نفر ی پلو دم بیاره.شعله ها نزدیک هم بود کلا مهمونی مکافات داشتم قابله از سایز ۲۰ بزرگتر میشه.

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اخوان بود  استیل کندمش نفس نداشت تو مهمونیا  بالا ده نفر ی پلو دم بیاره.شعله ها نزدیک هم ب ...

منم از همین میترسم که تو مهمونی ها شعله هاش کم بیاره ،البته چندتا مدل داتیس دیدیم فروشندهه میگفت سرشعله هاش ساباف ایتالیاست شعله هاش بیشتره ،ولی به حرف فروشندهها نمیشه اعتماد کرد😯

اخوان بود  استیل کندمش نفس نداشت تو مهمونیا  بالا ده نفر ی پلو دم بیاره.شعله ها نزدیک هم ب ...

منکه راضیم

پنج شعله هست

شعله بزرگش کنار قرار گرفته

تا بیست و سه چهار نفر پلو رو راحت درمیاره

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

من حتی قابلمه خیلی بزرگ رو گذاشتم رو دوتا شعله همزمان

هر دو رو باهم روشن کردم

خیلی عالی بود و هیچ مشکلی نداشتم

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
من حتی قابلمه خیلی بزرگ رو گذاشتم رو دوتا شعله همزمان هر دو رو باهم روشن کردم خیلی عالی بود و هیچ ...

منم استیل دوست دارم بگیرم دیگه خیال ادم راحته که شیشه نداره بشکنه و راحت تمیز میشه ،همسرم میگه شیشه ای شیکتره ،شیشه ای بگیریم  

بله استیله سال ۸۸  چهارصد و پنجاه خریدیم. الان نمیدونم چقدره

الان که همه مارکها خیلی گرون شدن به خاطر تحریمها  ،ما دو هفته پیش پرسیدیم نگرفتیم دیروز رفتیم دیدیم گرونتر شده 😐😯