2777
2789
عنوان

خرگوش

1034 بازدید | 43 پست

سلام دوستان شما اعتقادی دارید به خوش قدمی و بد قدمی خرگوش؟

و کسی خرگوش نگه داشته ازین مینیاتوری ها یا لوپ؟؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل عید گرفتم خرافاته برای ما ک خوب بوده ولی نگهداریش سخته و ادرارش خیلیی بو میده یه ماه نگهداشتم بردم شمال خونه مادربزرگم حیاط داره اونجا ولش کردم میگرده

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

این حرفها همش خرافاته

مگر مخلوق خدا میتونه نحس یا بد قدم باشه

ولی قبل از اینکه بیاری حتما به مسئولیتهای نگهداریش فکر کن و اینکه قراره چند سال کنار شما باشه غذا بهش بدی، محل زندگی و دستشوییشو تمیز کنی، تنها نگذاریش و اینها 

جوری نباشه دو روز دیگه خسته بشی و اواره اش کنی

آزادی را بخواهیم، که قیمت ندارد
اونی که انسانو آفریده خرگوشم آفریده این خرافاتو باید یه جایی از جامعه بیرون کنیم

اره واقعا 

منکه اصلا اعتقادی ندارم 

یکی دونفر گفتن داشتم شاخ درمیاوردم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
من قبل عید گرفتم خرافاته برای ما ک خوب بوده ولی نگهداریش سخته و ادرارش خیلیی بو میده یه ماه نگهداشتم ...

شما از کداما گرفتید؟ مینیاتوری یا لوپ؟

مرگشون خیلی بده جلوی چشمت به مرور جون میدن کاری نمیتونی بکنی!تو خونه هم نگهداریشون واقعا سخته!کثیف ک ...

شما از اکداما داشتید؟ 

نه عزیزم توجه نکن آخه حیوونه بیچاره چه کاری ازش برمیاد

عاشقشونم خیلی بانمکو نازن

من یه مدت خرگوش داشتم البته توی پارکینگ خونمون پیداش کردم  برای من که گربه دارم به نظرم نگهدار ...

وای گربه نه

گربه سخت تر بنظر میاد