2777
2789
من دخترم رو برای انحراف چشم میبردم پیشش وتخصصش انحرافات چشمی تا حالا برای پف چشم نشنیدم وانقدر شلوغ ...

ببخشید بچه شیر میدادم

من پارسال رفتم پیشش موقعی که نوبت عملم بود حامله شده بودم

دیگه انداخت عقب

برج۵

بچه م ۵ماه و نیمش میشه

شما راضی بودین؟چی شد رفتین پیش اون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عمل بلفارو انحام دادید با دکتر اعتضاد راضی بودید؟  لطفا اگه پیشش رفتی نظرتو بگو منم می خوام برم 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ
سلام عمل بلفارو انحام دادید با دکتر اعتضاد راضی بودید؟  لطفا اگه پیشش رفتی نظرتو بگو منم می خوا ...

سلام بله انجام دادم اول بهمن ۹۷

تا الان که خوبه راضیم

فقط یک کم رد بخیه مونده در حدی که فکر میکنی کنار چشمم یک خط چروک افتاده اما فقط خودم متوجه میشم و انقققد تغییر کردم که بهش میچربه

فقط اینو بدون از فردای عمل اطراف چشمت انگار بادمجون کاشتن و صورتت مثل زنبور گزیدگی بااااد میکنه و حدود ۳هفته طول میکشه تا اون ورم صورت بخوابه من تو اون مدت نمک نخوردم و دائم آب کرفس میخوردم تا ورمم زودتر خوب بشه

ولی بازم میگم به تغییرش میارزه

قبلا خط چشم تاتو کرده بودم از وقتی عمل کردم اطرافیان فهمیدن خط چشم زدم الان فهمیدم که قبلش دیده نمیشده اصلا😥

سلام بله انجام دادم اول بهمن ۹۷ تا الان که خوبه راضیم فقط یک کم رد بخیه مونده در حدی که فکر میکنی ...

ممنون از راهنماییت از اعتضاد که نا امید شدم مطب نداره فقط خاتم النبیا که اصلا نمیشه نوبت گرفت اگر هم بشه بره 6،7 ماه دیگه نوبت میده شاید برم پیش محسن رکنی زاده اطلاعی دربارش دارید 

تنهایے تان را با ڪسےقسمت ڪنیدڪه سال ها بعد ،شما را همین گونه ڪه هستیددوستـــــ بداردبا موے سپیدتان ،شیـار زیر چشمتـانو لرزش دستـــــ و دلتـــانـ