2777
2789
عنوان

حل مشکل ناخن جویدن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 47996 بازدید | 22 پست

سلام دوستان

لطفا اگه پیام منو میبینید جواب بدید.دختر من یک سال و دوماهشه و چندروزه ناخن شصتش رو میجوه.خیلی ناراحتم که میبینم این کارو میکنه.بیشتر تو ماشین ک لم داده تو بغلم ناخن میجوه یا گاهی وقتا ک تی وی میبینه.نمیدونم چیکارکنم.لازمه اقدام خاصی بکنم؟حرف هم نمیزنه هنوز و کوچیکه برای صحبت کردن باهاش ک ببینم از چیزی ناراحته یا چ مشکلی داره؟اصلا توی این سن درکی از این کار داره یانه؟میشه اگه تجربه ای دارید کمکم کنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم واقعا دستت درد نکنهبرم امتحان کنم ببینم چطور میشه پسرم ۳سال ونه ماهه خیلی شدید ناخن مخور ...

بازم میتونید از @دکتر_زهرا_شعرا  

کمک بگیرید

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
ممنون عزیزم واقعا دستت درد نکنهبرم امتحان کنم ببینم چطور میشه پسرم ۳سال ونه ماهه خیلی شدید ناخن مخور ...

سلام

ببخشید ناخون جویدن پسرتون خوب شد؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم همین مشکلو داشتم با پسرم هرکاری کردم ترک نکر بعد از طریق دوستان با سایت بامانا اشنا شدم  راهکاراش فوق العاده بود و خیلی جواب گرفتم ازاون به بعد دیگه از سایت استفاده میکنم و خیلی راضی ام مثله یه مشاوره

دختر منم ۷سالشه،از اول مهر که رفته مدرسه این عادتو پیدا کرده تقصیر خودمم بود یکی دوبار ناخن هاش بلند بوده رفته مدرسه از ترس اینکه دعواش کنن با دندون خورده الان شده عادتش الان که بادستم پوست اطرافش  رو می‌کنه،خودشم ناراحته بچم😔😔

نمیدونم چه کنم😔😔