2777
2789

بیاید نه به بی بی چک بگیم که فقط استرس رو زیاد میکنه

و استرس هم که موجب میشه نطفه به دیواره رحم نچسبه 

پس صبر کنیم بعد تاریخ پریودی اگر پریود نشدیم بریم بی بی بگیرم نه قبلش 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

دقیقا من این ماه اصن بی بی نزدم. فردا هم وقتمه کمرم میگیره ول میکنه و فردا پری میشم....چه کنیم صد در صد هنوز قسمتتون نشده. اتفاقا همسرم همی الان داش در مورد انتقالی و بچه حرف میزدیم و هردو به این نتیجه رسیدیم هنوز هیچ کدوم وقتش نشده و خدا خودش میدونه کی باید برامون اوکی کنه.... ان شالله همه به مراد دلشون برسن. امین 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هشت روز مونده ب پریودم صبح بیبی چک گذاشتم‌منفیه یعنی درسته؟؟اخه من نمیخام ک باردار باشم هفته پیشم ...

وا زود گذتشی حداقل 15 روز بعد لقاح نشون میده که میشه همون زمان پریودی

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

یعنی حدود روزهای 7 یا 8 رابطه داشتید و درست علمیش اینه که 14 هر دوره 28روزه تخمک گذاری باشه البته اگر از کیت استفاده کردید و اون روزه بوده ممکنه و گرنه احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست