2777
2789
عنوان

بزرگترین مشکل مال منه

223 بازدید | 13 پست

بیایین راجع به این که مشکل کی بزرگتره صحبت کنیم چون همه فکر می کنن مشکلی که دارن خیلی بیشتر و بزرگتر از بقیه س هر کی دوست داره بیاد تعریف کنه اگه کمکی هم از دستموم بر بیاد واسه هم انجام بدیم.

هیچ مشکلی بالاتر از نداشتن سلامتی نیس،،من مریضیهای جورواجوری دارم فردا هم میرم امینوسنتز

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

مشکل من اینه که گرفتار  یه زندگی مسخره شدم که صبح تا شب با خودم میگم برم یا بمونم  دلمم نمیاد بچه هامو ول کنم برم  از پس دوتا بچه هم بر نمیام روز و شب همش دارم فکر میکنم چیکار کنم .

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گوشه ای از مشکل زندگی منم هست

تو دل این مشکل من همه جور مشکلی هست اعتیاد خیانت بی پولی نامردی . همه چی.

داری تحمل میکنی؟بچه ها دخترن یا پسرن چند سالن؟

یه دختر یه پسر . دارم تحمل میکنم چون شهامت رفتنو ندارم و بچه هامم خیلب ب باباشون وابسته ن تا یه دعوایی پیش میاد بینمون دختدم گریه میکنه ک مامان دعوا نکنید و ازین حرفا هرچند من دعوت نمیکنم فقط گریه میکنم

خدا حفظشون کنه منم دوتا دختر دارمو چون دخترن نمیتونم برم دوس ندارم بزرگ شدن باباشون نباشه بالا سرشون

خدا دخترای شما رو هم حفظ کنه . همش میگم نکنه دیر بشه رفتنم نکنه بعدها بگم کاش میرفتم

خدا دخترای شما رو هم حفظ کنه . همش میگم نکنه دیر بشه رفتنم نکنه بعدها بگم کاش میرفتم

من ولی هرگز نمیتونم چون مامان خودم از بابام جدا شدن من هم جدا بشم سر شکستگی بزرگی واسه دخترام میشم