2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 46 پست

اگه این اقا میتونه از لحاظ قانونی  معامله رو فسخ کنه بره 

ولی احتمالا نمیتونه که اومده الکی اه و ناله 

از لحاظ قانونی اقدام کن 

این همه زحمت کشیدی گلم معامله است دیگه 

به اسم دین و خدا و قران نترسی خود خدا گفته معامله هاتون رو مکتوب کنید و ... هرچی واسش قانون هست

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه این اقا میتونه از لحاظ قانونی  معامله رو فسخ کنه بره  ولی احتمالا نمیتونه که اومده ال ...

مرسی واقعا از دلگرمیت.من خیلی از نفرین میترسم هر چند ک واقعا میدونم نفرینشون ناحقه.دلمم گرم شد با حرفات

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
باید مقدار خسارت معامله را بده، یکی دو روز حالا اگر بود هیچی، نه که یه ماه گذشته باشه! برید بنگاه بگ ...

بله خود بنگاهم همینو میگه.اما اون اقا همش میگه ندارم خسارت بدم اما نفرینمون دنبالتونه  

بله خود بنگاهم همینو میگه.اما اون اقا همش میگه ندارم خسارت بدم اما نفرینمون دنبالتونه    

تو هم بگو نمیتونی منو مجبور کنی، از نظر قانونی و شرعی کار خلافی نکردم، اگر به زور منو مجبور به این کار کنی، نفرین منم گریبان تو را میگیره!

داره سواستفاده می‌کنه از عقایدتون، من بودم خونه را بهش پس میدادم، از خیر خونه می‌گذشتم ولی به شرطی ک ...

مشکل اینجاس ک میگه نمیدم.هم خرو میخواد هم خرما رو

تو هم بگو نمیتونی منو مجبور کنی، از نظر قانونی و شرعی کار خلافی نکردم، اگر به زور منو مجبور به این ک ...

بله.بخدا یکاری کرده ک اصلا خوشحال نیستم از خونه خریدنمون با اینکه چند ساله واسه صاحب خونه شدن داریم تلاش میکنیم

ولی من خودم باشم پولمو میگیرم میرم . همیشه اردیبهشت تا شهریور قیمت مسکن میکشه بالا . اگه عجله ندارین ...

با این شرایط قیمت خونه داره روز به روز میره بالا.هیچ تضمینیم نیس ک ۶ ماه دوم سال قیمتا بیاد پایین

عزیزم اگه آه و نفرینی باشه دنبال اونه که داره زیر معامله اش میزنه.چون که قرارداد رو بستید و اون قبول کرده.الان هم هیچ دینی گردن شما نیست.

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم منتظر معجزه اتم😍

چون از نظر قانونی کم آورده متوسل شده به این جور چیزا چون نقطه ضعفا رو خوب بلده

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم منتظر معجزه اتم😍