2777
2789
عنوان

کک منو خورد😢😢😢😢

234 بازدید | 13 پست

دیشب خونه دوسم خوابیدم

از همون لحظه خواسم بخوابم رف تو جونم

داره منو میخورههههه

هر چی لباس عوض میکنم و میرم حموم فایده نداره

چرا نمیمیره؟؟؟؟؟؟

حالا چیکار کنم؟

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهايي كه زده ميخاره وگرنه حموم رفتي ولباست رو عوض كردي رفته ديگه

نمیدونم هر ثانیه ی جام میسوزه میبینم ی دونه جدید اضافه شد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
مگه میشه بری حموم وبازم باشه بدنت

شانس منه دیگ

کلابایدهمه لباساتوعوض کنی لباساتوداخل لگن خیس کن بعدبشور

همینکارو کردم

حتی لباس بیرونیامم شستم😢😢

منو تو دانشگاه نمیدونم چی نیش زده

نمیدونم بنده زنبوره چیه

تمام بدنم تیکه تیکه شده

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
منو تو دانشگاه نمیدونم چی نیش زده نمیدونم بنده زنبوره چیه تمام بدنم تیکه تیکه شده

شاید کک باشه

من از کوچیکی کک میرفت تو بدنم هزار تیکم میکرد

خیلی بده

وقتی دیدی تنت میخاره با لباسات برو زیر دوش تا بمیرن منم چند هفته پیش رفتم با خواهرم دکتر از رو صندلی بلند شدم شرو کرد به گزیدم کل خونه رو تا لای فرشها باید پیف پاف بزنی لعنتی پرشش قویه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
لباسا و حتی رو تختیتو روبالشیتو بذار تو آبجوش اگه چیزی بهشون مونده رفع بشه.شستن وسایل خواب خیلی موثر ...

ممنون عزیزم ولی رو تختم نرفتم

از خونه دوستم اینطوری شدم

وقتی دیدی تنت میخاره با لباسات برو زیر دوش تا بمیرن منم چند هفته پیش رفتم با خواهرم دکتر از رو صندلی ...

😢😢😢😢😢

اگ باز نیشم زد همینکار میکنم