2777
2789
عنوان

دوره تخمك گذاري

518 بازدید | 17 پست

سلام 

من تازه ميخوام اقدام كنم واسه بارداري دوره هاي پريودم ٢٨ روزه بود هميشه

دوماه پيش جلوگيري نكردم البته در دوره تخمك گذاريم نبود به خاطر كار همسرم اصلا تو اون دوران خونه نبود و چند روز مونده به پريودمً رابطه بدون جلوگيري ذاشتم البته قصد بارداريم از اين ماه بود اما تو اون دوماه پريود ٢٦روزه و اينه سري ٢٤ روزه شد حالا اين ماه كه ميخوام اقدام كنم نميدونم چطوري تخمك گذاريم را مشخص كنم و اينكه اصلا طبيعيه كه اينطوري بهم ريخته دوره ام؟ 

به کمک کیت تخمک گذاری و دمای پایه بدن و تغییرات واژن خیلی راحت میتونی تشخیص بدی محدوده ی باروریتو عزیزم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی که جلو میندازی میگن رحم آماده بارداری میشه خوبه

و برای تعیین روز تخمکگذاری میتونی از کیت استفاده کنی

زمان بندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر ، نه هیچگاه زود کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار اما ارزش انتظار را دارد..

ببین حدود بگگیر

با توجه به این ماه ک 24 روزه بودی

تخمک گذاریت 9 و 10 و 11 بوده 

چون تخمک گذاری 15 روز قبل از پری بعدیه

اون روز ک 26 روزه بودی

11 بوده 

اگ 28 روزه ای 

12 تا 16 پری اقدام کن

تخمک گذاریتم 13 هست حدود

از کیت تخمک گداری هم میتونی استفاده کنی

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 

عزیزم اگه امکانش بود یک روز در میون اقدام کن اگر هم نبود هر روز صبح که از خواب بلند میشی دمای بدنتو اندازه بگیری روزی که نیم تا یک درجه بالا بود روز تخمک گذاریته

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
یکی دو ماه طول میکشه که دقیق تشخیصش بدی اما نگران نباش ایشالا مامان میشی

ببخشین من۱۱ماهه اقدامم 

این ماه از۳پری کلومفین خوردم و۱۳پری دوتا ِمپول اچ سی جی زدم و از۱۴ پری دوفاستون خوردم دوروز پیش لک دیدم ولی الان دوروز لک ندیدم 

هرماه دوروز زودتر پری میشم امروز موعودم بود بی بی زدم منفی شد پس این لک برا چی بود چرا پری نشدم

زمان بندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر ، نه هیچگاه زود کمی بردباری می طلبد و ایمانی بسیار اما ارزش انتظار را دارد..
كيت ها قابل اعتماده؟ 

آره گلم ایرونی بگیر همون که جلدش زرده و سفیده عکس یه خانم چش رنگی قدشه که خندیده 12-36 ساعت بعد مثبت شدن تست ال هاش تخمک آزاد میشه

کاش همه ماها که منتظر نی نی هستیم این ماه پری نشیم به جاش نی نی سالم و صالح بیاد تو دلمون😍😍😍

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
ببخشین من۱۱ماهه اقدامم  این ماه از۳پری کلومفین خوردم و۱۳پری دوتا ِمپول اچ سی جی زدم و از۱۴ پری ...

والا عزیزم دقیق نمیدونم کاش آزمایش بتا بدی از رو عدد بتا دقیق میشه تشخیص داد که چه اتفاقی افتاده

والا عزیزم دقیق نمیدونم کاش آزمایش بتا بدی از رو عدد بتا دقیق میشه تشخیص داد که چه اتفاقی افتاده

یعنی آز خون نشون میده؟تا جمعه صبر کنم یا فردا برم آز بدم

یعنی آز خون نشون میده؟تا جمعه صبر کنم یا فردا برم آز بدم

فردا برو بده ان شاالله بالا باشه و نی نی باشه