2777
2789
عنوان

میشه بیاین خانوما

89 بازدید | 15 پست

خانوما لطفا لطفا خواهش میکنم واسه حل شدن مشکلم نفری 10تا صلوات بفرستین خیلی داغونم 

مرسی از همگی. 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

به نیتت ۲۰ تا صلوات فرستادم عزیزم❤❤❤❤

تو رو خدا تو هم دعا کن این ماه پسرم بشه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیتت ۲۰ تا صلوات فرستادم عزیزم❤❤❤❤ تو رو خدا تو هم دعا کن این ماه پسرم بشه

مرسی عزیزم منم به نیتت 20تا صلوات میفرستم که بچت سالم باشه و پسر باشه 😚

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

من حدود ٩ سال ازدواج كردم يه دختر دارم

٦ ساله.. وضع مالي شوهرم خوبه ولي معتاد سر كار نميره

( كار پخش ظرف داريم) ويزيتور پول ميرسونه

شوهرم فقط نشسته تو خونه ميكشه

با هيچكس رفت و امد نداره

فقط مردها ( دوستاش ميان خونه ما)

منم اجازه اعتراض ندارم

ميگه زن نبايد حرف بزنه.. من فقط ميپزم و ميشورم و از دوستاش پذيرايي ميكنم.. جلو من و دخترم ميكشن.. بايد خونه باشم وقتي خونس پذيرايي كنم پا بساط.. چند بار اقدام به جدايي كردم باز اطرافيان باعث سدن برگشتم.. چند روز قبل ديدم به گوشيش پيام اومد ( خانومي بود كه تو مجردي باهاش رابطه داشت) خيلي ناراحت شدم با گريه و ناراحتي گفتم من دارم برات اينهمه كار ميكنم و اعتراض نميكنم به درك كه معتادي ولي چقدر ديگه بايد تحمل كنم..( چرا فلاني بهت پيام داد.. چرا بلاك نكردي) به جا اينكه توضيح بده منو كتك زد

از خونه فرار كردم ترسيدم منو بسوزونه با بساطش.. شانس اوردم بچه خونه مادرم بود.. چيكار كنم به نظرتون( الان دوروزه بچ رو هم برده داده دست مادر عوضيش

مرسی عزیزم منم به نیتت 20تا صلوات میفرستم که بچت سالم باشه و پسر باشه 😚

مرررررسی❤❤❤❤

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪