2777
2789
عنوان

مهد کودک برای بچه ۹ ماهه

2761 بازدید | 26 پست

سلام ،مامانایی که از نه ماهگی کوچولوتونو مهد گذاشتین،راضی هستین؟خودتون و بچه چقدر اذیت شدین؟سلامت بچه به خطر نمیوفته تو مهد؟کمکم کنین اضطراب دارم

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

نه اگه مجبوری نگران نباش. اولا که زیاد دلتنگی نمی کنه.دوما دوره مریصیایی که می گیره تا به مهد عادت کنه کوتاهتره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی مربیا حیلی هم مهربونن. من دخترم مهد میذارم. یه مربیه بنده خدا یه بچه همیشه بغلشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
گناه داره چطور دلت میاد؟

چیکار کنم،کسیرو ندارم نگهش داره،شاغلم ده ساله کار میکنم یعنی ول کنم کارمو؟تو این گرونی حقوقمو چجوری ندید بگیرم آخه

عزيزم همه چي به مهدكودكي كه انتخاب ميكني داره .من پسرم از ٦ ماهگي مهد ميره .مهد هاي خصوصي و چند زبانه اكثراً خوب هستن .پسر من هر روز هفته به جز دوشنبه ها ميره مهد از ساعت ١٠ صبح تا ٧ عصر .خداروشكر تاحالا مشكلي نداشته

من از ۱۳ ماهگی بردم هفته ای ۸ ساعت ولی همونم پدرمو دراورد بچه رو اگه مجبوری ببری باید قبل اینکه غریبی کنه ببری 

درضمن همه مهدا و همه مربیا بد نیستن بگرد جای خوب پیدا کن 

بعدا که یکم بزرگتر میشه مهدو به خونه ترحیح میده چون اونجا کلی هم بازی داره 

فقط باید دقت کنی کجا میبریش 

اگر به واسطه استفاده از کالایی فکر می کنید طبقه اجتماعی شما تغییر کرده است بدانید که یک تازه به دوران رسیده هستید.

اگه میتونی نذار، پیش مادر یا خواهر نمیشه گذاشت؟ خیلی خطر داره بچه ممکنه هر چیزی رو ببلعه ، سرش جایی ...

یا باید کارمو ول کنم یا بره مهد،هیچ راهی غیر این دوتا ندارم،حالا موندم بچم به جونم بستست نمیخوام سلامتیش تهدید بشه،ولی حقوقمو از دست میدم تو این اوضاع،میخوام بهترین تصمیمو بگیرم 

من از ۱۳ ماهگی بردم هفته ای ۸ ساعت ولی همونم پدرمو دراورد بچه رو اگه مجبوری ببری باید قبل اینکه غریب ...

راهنماییم میکنی به چیا دقت کنم تو انتخاب مهد؟ممنون میشم

مرسی عزیزم من سمت غربم،محل کارمم فرودگاهه

ميتوني واسش اوايلش پرستار خصوصي بگيري باهاش بره مهد .غذاهاي مهد ها اكثرا خوب هستش و اونجا ١/٢ ساعت هم ميخوابن .استخر دارن،اتاق بازي و جشن