2821
2789
عنوان

تورو خدا کمک+عکس

313 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

عکس ازمایش نوزاد هفت روزمو میزارم لطفا هرکی بلده بگه

نمیتونم تا بعد از ظهر صبر کنم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فكر كنم بچت يكم زردي داره عزيزم زير نور مهتابي بخوابونش البته بايد با متخصص صحبت كني

یعنی خیلی بالاس؟

بعد از ظهر میریم پیش دکترش

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
یکم زردی داره بهش ترنجبین بده

چجوری بدم؟

بعید میدونم با ۱۱ بستریش کنن نگران نباش باز ببین دکتر نظرش چیه  وزنش خوبه؟

وزنش س کیلو و 800

یعنی خیلی بالاس؟ بعد از ظهر میریم پیش دکترش

ن ان شالله نترس چیزی نیس دستگاه بگیر توخوته بزار زیرش پسرمن ۱۵بود ۳روز گزاشتم زیر دستگاه ۷شد

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ن ان شالله نترس چیزی نیس دستگاه بگیر توخوته بزار زیرش پسرمن ۱۵بود ۳روز گزاشتم زیر دستگاه ۷شد

از کجا بگیرم؟

شنیدم اجاره میدن دستگاشو ولی از کجا؟

بعد ک به هفت رسید چکار کردی؟ 

از کجا بگیرم؟ شنیدم اجاره میدن دستگاشو ولی از کجا؟ بعد ک به هفت رسید چکار کردی؟ 

دکتر خودش نوشت واز بیمارستان اجارش کردیم گف ۳روز بزار زیرش بعد بیار دوباره از بده ب ۷ ک رسید گف خداروشکر دیگه خطر نداره فقط چیزای سردونه بخور و شیر بهش زیاد بده ک ادرارش زیاد بشه و خوب شد

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید