2777
2789
عنوان

دکتر ایزدی چشم پزشک کرمانشاه

909 بازدید | 3 پست

سلام دوستای کرمانشاهی 

این پست رو می ذارم تا این دکتر و هم دستاش فریبتون ندن 

منشی این اقا مردم رو مجبور میکنه تا اونایی که عینک نیاز دارن از مغازه اشون خرید کنن 

اینقدر کیفیت عینکاش سطح پایینه و گرون فروشه که می خوام به هر کس که تو کرمانشاهه بگم تا مثل من ضرر نکنند... 

میشه واسه براورده شدن حاجت من یه صلوات بفرستین؟......ممنون
اجبار؟؟؟چيجوري يعني؟؟؟

با اصرررررارررر فراوون که عینکامون زیر نظر دکتر تولید میشه قیمتامون مناسبه تخفیف میدیم منو کشونده مغازه خودشون حالا که فهمیدم دویست و پنجاه تومن سر یه عینک  اضافه تر گرفت

حتی واسه فاکتور هم ازم پول گرفت صدتومن هر چی بهش گفتم این انصاف نیست دختره اصلا انگار نه انگار 

همکارام گفتن اون دکتره و منشی کارش همینه اول تبلیغ میکنن بعد گوش ادمو می برن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدرسش كجاس؟؟؟

دور میدون شهرداریه مطبش کنار اب هویج فروشی اون مغازه هم سه طبقه بالاشه چون دید نداره تو خیابون اینا سعی میکنن مشتری های دکتر رو به زور بکشونن بالا تقصیر خودم شد شوهرم گفت نرو من گفتم فرقی نداره منم بچه کوچیک داشتم گریه میکرد دید عجله دارم حسابی انداخت بهم