2777
2789

سلام دوستان پسرم الان۲۱ ماهشه از همون روز اول خییییلی گریه میکرد تا الان صدتا متخصص بردم همشون میگن وابسته س بهونه جویی میکنه بغلش کن نازش کن از صبح که بیدار میشیم تا آخرشب بغلمه به هیچ کارم نمیتونم برسم اینم بگم کاملا باهوشه خیلی خوب حرف میزنه اما تا میخوام کارامو بکنم گریه میکنه دیگه واقعا نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم.متآسفانه همه منو مقصر میدونن یکی میگه بزنش🤤یکی میگه سرش داد بزن آخه بچه به این کوچیکی زدن داره این تربیت که کاملا اشتباهه با محبت هم که اصلا جواب نمیده شما چیکار میکنین در برابر گریه بچه هاتون؟؟؟؟

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یه خرده تشویقش کن ازت دور بشه. مثلا اسباب بازی که دوست داره. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن  اهمیت نده ...

بی محلی میکنم اینقدر گریه میکنه کبود میشه نفسش بند میاد دلم نمیاد اونطوری ببینمش

هر جا میری و هر کار میکنی بذارش بغل دست خودت و یه چیزی بهش بده سرگرم بشه همش باهاش حرف بزن که احساس نکنه تنهاش گذاشتی 

خیای سخته میدونم اما باید صبر کنی بزرگتر بشه همه یه اخلاقی دارن نباید با هم مقایسه بشن 

مادری صبوری میخواد گلم

خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
یعنی چی بزنش؟ چقد مردم بلانسبت بیشعورن

حالا خودشونم بچه دارن که بنظرم اصلا درست تربیت نشده گفتم اگه بازدن درست میشد بچه شما این نبود که الان هست

یه خرده تشویقش کن ازت دور بشه. مثلا اسباب بازی که دوست داره. 

یه اتاق پر اسباب بازی درست کردم هرسری نصفشو میزارم انبار بعد یک ماه میارم براش جدید باشه اصلا توجه نمیکنه

فقط باید سرش رو گرم کنی حواسش پرت بشه نفهمه دو قدم اونورتر داری به کارت میرسی کم کم عادت میکنه براش موزیک بچه بذار تو تلوزیون یا یه سفره بزرگ پهن کن تو خونه و یه کاسه آب بده بهش و چندتا عروسک بذار کنارش اونارو بشوره و حوله بده خشکشون کنه کلا یه جوری با حال سرگرمش کن

هر جا میری و هر کار میکنی بذارش بغل دست خودت و یه چیزی بهش بده سرگرم بشه همش باهاش حرف بزن که احساس ...

خیلی سخته عزیزم همسرم از سر کار میاد خسته وقتی میبینه خونه بهم ریخته وضعیت من آشفته س احساس میکنم دیگه کم کم زده میشه دوساله وضعیت همینه خیلی درکش بالاس ولی بازم سخته

یه اتاق پر اسباب بازی درست کردم هرسری نصفشو میزارم انبار بعد یک ماه میارم براش جدید باشه اصلا توجه ن ...

برای پسر منم اسبتب بازی هیچ جذابیتی نداشت الانم که شش سالشه بازم نداره

ببین چی دوست داره بده دستش بعضی بچه ها مثلا وسایل آشپزخونه دوست دارن 

یا یه کیف خودتو توش پر از وسایل خودت مثلا کش مو چیزایی که فکر میکنی بداش جذابه بکن و بده بهش خالیش کنه سرگرم بشه

واقعا گفتی بهش؟؟😂😂😂🤣🤣🤣🤣

اره من در مورد بچم با کسی شوخی ندارم چون بزرگترین دارایی منه دوست ندارم درموردش اینطوری صحبت کنن یکم بدقلقه ولی وحشی که نیس با زدن رامش کنم😄

خیلی سخته عزیزم همسرم از سر کار میاد خسته وقتی میبینه خونه بهم ریخته وضعیت من آشفته س احساس میکنم دی ...

دقیقا مثل منی منم دقیقا شرایط تو رو داشتم اما میگذره