2777
2789
عنوان

اين هفته سزارين ميشم لطفا بياين😢

1613 بازدید | 52 پست

سلام خانوما

ميشه لطفا از درد بعدش بگيد ك چقد هست و چكارايي انجام بدم واسه بعد سزارين

و اينكه بخيه ب من گفتن كشيدني هس مال شما چطور بود؟

لطفا هر توصيه اي داريد بگيد

من تجربه ای ندارم فقط اومدم بگم تو اون لحظه ناب که کوچولوتو بغل میکنی واسه من منتظر هم دعا کن که به اون حس ناب برسم زود

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب قبل عمل چیزی نخور و حتما اجابت مزاج کن

بستگی به بیمارستانی که میری داره من که خصوصی بودم هشت ساعت یه بار یه امپول مسکن قوی میزدن بهم اصلا و ابدا درد نداشتم بخیه هامم کشیدنی بود با اینکه خیلی ترس داشتم از بخیه کشیدن ولی اصلا دردم نگرفت بیشتر قلقلکم اومد تا درد

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

کشیدنی خوبه خیلی بخیه گوشت اضافه نمیاره زودم محو میشه.

مفنامیک اسید و شیاف دیکلوفناک خیلی تو کاهش دردت موثره

تو راه رفتن تنبلی نکن حتی خم خم

خیلی زود سرپات میکنه

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

عزيزم بسلامتي انشاالله زايمان كني

از الان ب درد بعدش فك نكن زياد 

بگو برات پمپ درد بذارن راحت تر باشي.

ميشه بپرسم اختياري داري سز ميشي؟يا طبيعي نميتوني؟اگه ميشه بهم بگو كدوم بيمارستان ميخواي بري و هزينه و .....ببخشيدا اميدوارم دركم كني منم باردارم از الان دارم فك ميكنم چطور ميخوام زايمان كنم

پمپ درد چیه.

تو اتاق عمل با انژوکد میزنن ب دست، ی درجه هم داره زیاد و کم می‌کنی ، کلا درد حس نمیکنی ، من انگار ن انگار ک زایمان کرده بودم، پارسال ۱۰۰ بود الان قیمت نمیدونم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

یه بار بعد عمل که میان شکمتو فشار میدن که راه خونریزیت باز بشه یه کوچولو درد داره بعد دیگه تا شب سری تا بیان بگن بلندشو اونموقع هم یکم درد داری بعد دیگه تا روز چهارم خوب میشی 

من خودم روز چهارم پا میشدم تو خونه کار میکردم

بخیه کشیدنم به سختی خوردن ابه

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی