2821
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 83 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علاقه به شیزینی جات خیلی زیادشدتاسه ماه اول خیلی لرزمیکردم خیلی خوابم میومدخسته بودم سینه هامم خیلی ...

عزیزم من اصلن علامتی ندارم تهوع اینا ندارم هفته دهم هستم و همه چی هم میخورم و از هیچ بو و غذایی هم بدم نمیاداما بیشتر ترشی...ب نظرتون مال من چیه؟

شاید در جهانی دیگر….

😄😄😄 18 هفته دییییییییره 😭 من همین 12 هفته هم بزور طاقت میارم 😩

من بدترت بودم بخدا انقد خورد توذوقم ک نگو دکتربزور پرتم کرد بیرون خخخخ الانم چهارده هفتم دکتربرام بیستوچعارتیر سونوگرافی زده 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
نشانع هات چیه؟؟؟منم ان تی برام نگف ولی حدس پسرزدن برام تونی نی سایت ازروان تی وازمایش من ک خودم بلدن ...

جفت قدامی,ضربان قلب توبهداشت که گفت دختره,سمت چپ شکممه,شکل جمجمه و...

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

[QUOTE=62197202]عزیزم من اصلن علامتی ندارم تهوع اینا ندارم هفته دهم هستم و همه چی هم میخورم و از هیچ بو و غذایی هم ب ...[/QUOTE

من خودم ترشیجات دوس نداشتم ولی سرپسرم ترشی خیلی بهم میساخت اصلاحالموخوب میکردولی الان دلم نمیخوادبه ترشی نگاه کنم 

بعضیااصلاویارندارن اون طبیعیه 

ولی خوب رویراین علامت ترشی وشیرینی بخوای حساب کنی ترشی میگن پسره 

وخدایی که بشدت کافیست
جفت قدامی,ضربان قلب توبهداشت که گفت دختره,سمت چپ شکممه,شکل جمجمه و...

ضربان ک اصلا ملاک نیست ماهمه پسرای فامیلمون بالای صدوچعل بودن  ازروی شکل جمجمه بلدی برامنم بگی گلم؟

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
[QUOTE=62197202]عزیزم من اصلن علامتی ندارم تهوع اینا ندارم هفته دهم هستم و همه چی هم میخورم و از هیچ ...

والا اینقدر بی علامتم که با اینکه صدای قلبشم شنیدم بازم میترسم همه چی یه خاب باشه

شاید در جهانی دیگر….

ممکنه اشتباه گفته باشن، فقط سونوگرافی

برا دخترم تهوع خیلی شدید داشتم متنفر بودم از کباب کوبیده به بوها خیلی حساس بودم 

ولی برا این یکی تهوع ندارم به ترشی و شوری خیلی علاقه دارم کباب میخورم ولی گوشت مثل قبل خیلی دوست ندارم مثلاً قبلاً عاشق بستنی بودم بستنی تو خونمون نمیموند ولی الان شوهرم خیلی وقته یه بسته خرید و همینجوری توی فریز مونده شوهرم تعجب میکرد که بستنی داریم 

من 12هفته رفتم گفتن پسره پسرم بود البته چهارسال پیش

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
برا دخترم تهوع خیلی شدید داشتم متنفر بودم از کباب کوبیده به بوها خیلی حساس بودم  ولی برا ای ...

منم مثل شمام تهوع ندارم و بیشتر تمایلم به ترشی و شوریه...شوهرمنم تعجب کرد ک امسال ماه رمضون زولبای بامیه نخوردم اصلن آخه قبلن خودمو خفه میکردم ماه رمضون ک میشد

شاید در جهانی دیگر….