2777
2789

نون و برنج اصن نخور😐

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی شام نخورفقط یه وعده ناهاربخور

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊

نون وبرنج وماکارونی وسیب زمینی وشیرینی ونوشابه وآبمیوه نخور .

سبزی وسالادو میوه زیاد بخور 

آب زیاد بخور 

یک ساعت هم روزی پیاده روی کن

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

برنج يا حذف كن يا بيشتر از ٥ قاشق نخور، نون اندازه يه كف دست، زياد برقص كه كلي عرق كني، به نظرم روزي ١-٢ ساعت تند برقص يا برو بيرون بدو، مي توني ايروبيك از نت دانلود كني با اون انجام بدي، هميشه ٣-٤ كيلو اول راحت كم ميشه بيشتر از اونه كه سخته

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...