2777
2789
عنوان

تعویض خونه بیاین راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 21 پست
اینم سالنش دقیقا 25 متره یعنی دوتا 12 متری جا میشه  ولی من فقط یکی وسط،میندازم

پس ۱۰۰متر نیست عزیزم

بیشتره

اینجوری که میگی ۱۲۰ متره

امکان نداره ۱۰۰ متر باشه با سالن بزرگ و سه تا خواب

گرفتی مارو 😨😨😨😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های فامیل زیادن و همگی شیطون در ضمن با هم میان میمونن یعنی سه چهار تا بچه باهم  خودم گفتم ...

اره. خب به شرایط خودت بستگی داره .

البته اگه همین الان اقدام کنی تا دو سال ( یک سال بارداری - یه سال هم تا بچه یه ساله بشه) بچه از اتاق و لوازم بازیش نمی تونه استفاده کنه. یعنی بعد از سیسمونی میتونی خیلی چیزا رو جمع کنی و سال بعدش بیاری دم دست.

حالا اگه فک می کنی توی این دو سال بچه های فامیل بزرگتر میشن و عاقل تر بازم همون دو خوابه رو امتحان کن. اگه که نه، پس با شرایطی که داری سه خوابه برات بهتره.

البته اگه چند روز بمونن کلا نمی تونی در اتاق بچه رو قفل کنی. بالاخره یه چیزی از اون اتاق نیازت میشه و مجبوری بری بیاری. بچه ها هم از همون یه دقیقه فرصت استفاده می کنن واسه شیطونی. دیدم که میگم.

شما گویا نظر خودتون رو سه خوابس منم ترجیح میدم البته من دوتا بچه دارم

من از یه طرف میگم سالن بزرگ بهتره راحت تر میتونم مبل و میزناهار خوری رو بچینم

از یه طرف میگم واسه اتاق کودک چیکار کنم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پس ۱۰۰متر نیست عزیزم بیشتره اینجوری که میگی ۱۲۰ متره امکان نداره ۱۰۰ متر باشه با سالن بزرگ و سه ت ...

بعید نیست باشه عزیزم.خونه مامان منم صدمتره سالنش دوتا دوازده میخوره از کنارهاشم بازه.با سه تا خواب ک البته یکیش یکم کوچیکه هفت هشت متره تقریبا

عجب صبـــری خـدا دارد...
پس ۱۰۰متر نیست عزیزم بیشتره اینجوری که میگی ۱۲۰ متره امکان نداره ۱۰۰ متر باشه با سالن بزرگ و سه ت ...

نه مطمئنم صدمتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

نه عزیزمم بستگی به نقشه داره 

خونه ما 60 متره سالنش 23 متره با یک اتاق 14 متره 

تو سالن ما یه فرش 12 متری و یه فرش 9 متره است زیر مبل ها و یک کم جلوی در هم خالیه 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش.