2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بیمه ایران هستیم راضیم حافظ،قبلا بودیم خوب نبود اذیت میکردن برا پرداخت پول 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
از کجا راهنمایی بخوام بهترین راه رو انتخاب کنم اصلا اشنایی ندارم با بیمه ها😞

بیمه تکمیلی رو نمیشه تکی رد کنی باید تو شرکتی چیزی کار کنی یا همسرت بیمه تکمیلی داشته باشه

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
من توی کارگاه کار میکنم و اینکه بیمه از طرف کارفرمام پس میشه؟

اره میشه اگه برات بیمه تکمیلی رد کنه خوبه

باید قبل بارداری بیمه بشی تا بتونی برای طول بارداری و زایمان ازش استفاده کنی وسط بارداری نمیشه.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
اره میشه اگه برات بیمه تکمیلی رد کنه خوبه باید قبل بارداری بیمه بشی تا بتونی برای طول بارداری و زای ...

عزیزم من الان هفته چهار هستم یعنی شوهرم نمیتونه دیگه بیمه تکمیلی کنه؟ما آزاد میریزیم

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
من توی کارگاه کار میکنم و اینکه بیمه از طرف کارفرمام پس میشه؟

سلام بیمه تکمیلی برا زایمان 6ماه دوره انتظار داره.والان بیمه رازی یه طرح انفرادی داره که همسرتون میتونن بصورت خانوادگی بیمه اتون کنن.سایر شرکتها قراردادهای گروهی دارن

عزیزم من الان هفته چهار هستم یعنی شوهرم نمیتونه دیگه بیمه تکمیلی کنه؟ما آزاد میریزیم

شاید بیمه ها با هم فرق داشته باشه و بشه

شما اولشی بازم سریع اقدام کن انشالله که میشه

شاید بیمه ها با هم فرق داشته باشه و بشه شما اولشی بازم سریع اقدام کن انشالله که میشه

مرسی از راهنماییت

حتما بهش میگم پیگیری کنه

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️