2777
2789

خوش اوندین.لطفا درباره نحوه نصرفش هم توضیح بدین. و اینکه چند ماه یا چندسال منتظربودین که با مصرف این قطره باردار شدین؟؟،

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسفندماه خوردم اردیبهشت باردارشدم بایدهرصبح ۴٠ قطره بریزی تواب یا ابمیوه ناشتا نوش جان کنی خیلی تلخ وبد بود هست ابمیوه باشه خیلی بهتره 

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
من اسفندماه خوردم اردیبهشت باردارشدم بایدهرصبح ۴٠ قطره بریزی تواب یا ابمیوه ناشتا نوش جان کنی خیلی ت ...

روزی دو بار نباید مصرف بشه؟چه خوب که جواب گرفتی.چقد منتظر بودی؟

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
روزی دو بار نباید مصرف بشه؟چه خوب که جواب گرفتی.چقد منتظر بودی؟

نه همون یک بار البته میخواستم ماههای بعدم  بخورم ولی هرچی گشتم گیرم نیومد من چون تنبلی تخمدان داشتم بعدازعروسیم جلوگیری نکردم ٣ سال توی عقدبودم بخاطرشرایط کاری خودمو همسرم تویه شهر بودیم که رابطه باجلوگیری داشتیم ۵ماه بعدازعروسیم باردارشدم

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1494508/ویتاگنوس-یا-آگنوگل?page=90

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1494508/ویتاگنوس-یا-آگنوگل?page=90

عزیزمم تو این تاپیک تجربه دوستانی هست که دارن مصرف می کنند 

از آذر تا حالا 3 تا مامان داشتیم 

تو همین صفحه ای که گذاشتم شرایطشون هست 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

قرصش خوردنش راحت تره