یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما سه تا گزینه گفتی که تو همش انگشت اتهام به سمت زنه.شاید شاید شاید اینا دخیل باشه اما تنها دلیل نیس،به نظرم بیشتر توجیهه.خیانت وحود داره چون عشق واقعی دیگه وجود نداره..بعضیا ازداج میکنن،دوس میشن صرفا دیدشونم جنسی هت.مسلما کیس بهتر ببینن از نظر ظاهر میرن سراغ بعدی.ولی عاشق واقعی یا کسیکه قلبا دوس داره همه تو نظرش زشتن جز تو
به نظر من مردم بی جنبه ان.جنبه استفاده از اینترنت و شبکه های مجازی و ماهواره رو ندارن.
دیدن فیلمای ترکی مخصوصا جدیدا.اگ دقت کنین اکثر فیلمها شده خیانت خیانت...دختره عاشق یکی دیگس با یکی دیگ ازدواج میکنه...اما هنو عاشق طرف قبلیه...خب اینا همه اموزش به ادمه که بعضیام ماشالا زمینه اش رو دارن...
آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
آیا واقعا مقصراصلی زن نیست!!!!اگر زنی قبول نکنه با مردمتاهل دارای بچه رفت آمدنداشته باشه آیا خ ...
واقعا فک میکنی خیانت فقط به این شکله؟؟؟؟؟؟؟؟؟این یه موردشه.آره خب زنن مقصر هست ولی کثیف تر از اون،نامردیه که با وجود زن و بچه میره سراغ یکی دیگه.خیانت هزار شکل داره عزیزم.اونیکه ذاتش خرابه حتی تو فکر و توهماتش میتونه خیانت کنه