2777
2789
خوشبحالت😐واس ماکه همیشه اون میپره،من اولا اصن بلد نبودم بپرم ،اونقد اون پریدعقده ای شدم الان سره هر ...

من انقد پریدم ک اونم داره یاد میگیره چش دراومده خخخخ

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون خواهر ندارم با برادرم خیلی رفیقم حتی الان که هر دو ازدواج کردیم فقط خیلیییی دوریم از هم

من ی دونه اجی دارم عاشقشم اون میدونی فقط البته اون میگه بذارش کنار اخر عاقبت نداره پسرا غیر قابل اعتمادن

ادمک لال نباش پرو باش  

شما خیلی راه داری تا ازدواج امکان داره توی محیط دانشگاه موقعیتهای بهتری ببینی و پیدا بشه چون دانشگاه ادمو عوض میکنه دید آدم تغییر میکنه من بعد از ازدواج برای مقطع بالاتر که درس میخوندم همسرم همش نگران بود و مخالفت میکرد ولی من خوندم 

شما خیلی راه داری تا ازدواج امکان داره توی محیط دانشگاه موقعیتهای بهتری ببینی و پیدا بشه چون دانشگاه ...

اره اینم هست ان شالله هر چی خیره

ادمک لال نباش پرو باش