2777
2789

سلام من دوماهه پیازدرمانی میکنم اینماه قطره ویتاگنوس خوردم پلی کیستیکم همیشه پریودام منظمه الان۱۶روزه عقب انداختم ممکن ازویتاگنوس باشه تست هم یه هفته پیش منفی بود دیگه ترسیدم نذاشتم.

فکر نمیکنم باعث تاخیر بشه آخه واسه منظم شدنه،‌برو آزمایش بده خیالت راحت شه

انقد زدم ومنفی شد گزترسم وناامیدم حالا چندروزدیگه صبرکنم فقط تنها علائمی که دارم اینه که ۲هفتس همش صبحها دمای بدنم بالاس هیچ چیزدیگه ای نیست حتی دفعات قبل سینم دردمیگرفت ایندفعه حتی ازقبل پری هم دردنگرفت .عجیبه وچقدمن عجیبم 😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد زدم ومنفی شد گزترسم وناامیدم حالا چندروزدیگه صبرکنم فقط تنها علائمی که دارم اینه که ۲هفتس همش ص ...

ان شاءالله که این ماه بارداری

منم عقب انداختم😢‌برام دعاکن

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
ان شاءالله که این ماه بارداری منم عقب انداختم😢‌برام دعاکن

انشالاکه شماهم بارداری گلم من انقدناامیدم که میگم‌بعنی میشه که بیبی چک بادوخط ببینم؟شماچندروزعقب انداختب وعلائمی داری؟

انشالاکه شماهم بارداری گلم من انقدناامیدم که میگم‌بعنی میشه که بیبی چک بادوخط ببینم؟شماچندروزعقب اند ...

منم ناامیدم 

یکشمبه موعدم بود یعنی ٣٠سیکلم بودکه بی بی زدم منفی بود

علائمم ٢٠سیکلم درد شدید تخمدان سمت چپ داشتم ،‌زیاد به علائم توجه نمیکنم چون هرماه آدمو گول میزنه،‌درد سینه هامم کم شده بخاطر همون ناامیدم😢

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
انشالاکه شماهم بارداری گلم من انقدناامیدم که میگم‌بعنی میشه که بیبی چک بادوخط ببینم؟شماچندروزعقب اند ...

عزیزم باردار بودی؟

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍