2777
2789
عنوان

سیسمونی

158 بازدید | 24 پست

سلام خانوما لطفا راهنماییم کنین و از تجربیاتتون بگین که چه وسایلی اضافه هستند و زیاد ازشون استفاده نمیشه به روایتی اگه نباشه کارمون زیاد لنگ نمیشه 

چون سیسمونی رو خانواده دختر میگیره نمیخوام به خانوادم فشار بیاد ...اگه دست من باشه میگم هیچی نخرن ولی علاوه بر این که خودشون راضی نمیشن و دوست دارن بخرن از حرف و کنایه های مردمم نمیشه دور بود 

نمیخوام براشون سنگین آب بخوره و تقریبا وسایل ضروری گرفته شه 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

کریر خیلی استفاده میشه من که خیلی استفاده کردم.تخت نوجوان نخرید حتی به نظرم نوزاد نوجوان هم نباشه یه تخت کنار مادر بخرید خیلی خوبه من برای دخترم خریدم برای پسرم تخت نوجوان خریدیم که عملا تا ۵ سالگیش استفاده نمی شد.کمد جادار بخرید اگه کمد دیواری دارید اینم نخرید.اگر اهل تنها بیرون رفتن نیستید کالسکه هم لازم نمیشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همین مشکلو دارم

تخت و کمد

چند دست لباس مجلسی و خانگی،لحاف تشک حاضری یا مامان دوز

حوله،پتو،وسایل بهداشتی و قنداق فرنگی..وسایل حمام..زیرانداز تعویض..چند جفت جوراب.چند جفت پاپوش یا کفش

ست کالسکه کریر روروئک ساک وسایل

تشک بازی.صندلی غذا... اینا رو خواهم خرید.

فعلا لباس و لحاف تشک خریدم فقططط

Kiziim
کریر خیلی استفاده میشه من که خیلی استفاده کردم.تخت نوجوان نخرید حتی به نظرم نوزاد نوجوان هم نباشه یه ...

تخت کنار مادر تا ۶ماهگی فک کنم قابل استفاده باشه براش بعد از اون مثلا تو سن ٣.۴.۵.از چی استفاده میکنید؟

منم همین مشکلو دارم تخت و کمد چند دست لباس مجلسی و خانگی،لحاف تشک حاضری یا مامان دوز حوله،پتو،وسا ...

روروعک میگن خوب نیست برای بچه باعث میشه ستون فقرات و کمرش بد شکل بگیره و اذیت میشه

تخت کنار مادر تا ۶ماهگی فک کنم قابل استفاده باشه براش بعد از اون مثلا تو سن ٣.۴.۵.از چی استفاده میکن ...

نه من الان دخترم پنج ماهشه هنوزم تختش قابل استفاده تا یک سالگی شاید هم بیشتر.چون من پسرمم تا دوسالگی تو اتاق خودمون بود

یه کیف وسایل برای وسایل نوزاد ترجیحا جنس خوب بخرید چون تا بزرگ هم بشه پرکاربرده

نکته خوبی بود مرسی عزیزم دقیقا برای منم این مورد میتونه پرکاربرد باشه

زیاد لباس نگیر مخصوصا سایز بزرگ‌

دو دست سایز صفر 

چهار دست یک و چهار دست سسایز دو کافیه بقیه رو هر دوماه میتونی بری براش مناسب با فصل خرید کنی 

ساک حمل به درد نمیخوره قنداق فرنگی یه چیز ارزون بگیر من صد تومن پول پاش دادم کلا سه بار استفاده شد

کریر و کالسکه حتما بگیر مخصوصا کریر خیلی به دردت میخوره 

دستکش و پاپوش فقط یک جفت بیشترش اسزافه و به درد نمیخوره 

انواع اقسام شامپو نخر اشتباه منو نکن فقط شامپو و شامپو بدن و روغن بدن همین 

برای حمومش از این سرویسای وان که توش کلی چیز اضاف داره نخر فقط یه وان براش کافیه بقیه چیزاش دست نخورده میمونه 

شیشه هم اگه میگیره شیشه اونت بگیر سینه مادریه که اگه یه موقع اوایلش شیرت کم بود و مجبور شدی شیر خشک بدی این شیشه چون سینه مادریه بعد ها سینتو ول نمیکنه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نه من الان دخترم پنج ماهشه هنوزم تختش قابل استفاده تا یک سالگی شاید هم بیشتر.چون من پسرمم تا دوسالگی ...

بعد از دو سالگی براش تخت نوجوان گرفتین؟

منم همین مشکلو دارم تخت و کمد چند دست لباس مجلسی و خانگی،لحاف تشک حاضری یا مامان دوز حوله،پتو،وسا ...

پاپوش و کفش اصلا به دردش نمیخوره فقط پول اضافه یک جفت برای قشنگیش کافیه عزیزم

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

بعد از دو سالگی براش تخت نوجوان گرفتین؟

نه دیگه طفلی رو پایین تخت میخوابوندم بعدم دیگه بزرگ شد رو تختش خوابید.راستی بچه تون ببینید چه فصلی به دنیا میاد قنداق فرنگی به در د نمیخوره.ولی پتوی دورپیچ نوزاد خیلی کاربردی هست. 

زیاد لباس نگیر مخصوصا سایز بزرگ‌ دو دست سایز صفر  چهار دست یک و چهار دست سسایز دو کافیه بقیه ...

کریر رو تا چند ماهگی میشه استفاده کرد