2777
2789
عنوان

چگونه با مادرشوهر رفتار کنیم؟

8788 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من این تاپیکو ایجاد کردم که همه از تجربیاتشون در رفتار با خونواده شوهر بگن، چیکار کنیم که عروس سوگلی بشیم، چیکار کنیم که خوب باشیم ولی سواری نگیرن ازمون.

لطفا بگین مادرشوهرتون یا ... چجور رفتار کردن و شما در مقابل چجوری رفتار کردین که نه سیخ بسوزه نه کباب؟

من اوایل هر کاری باهام میکردن به همسرم میگفتم ولی اینجوری این وسط خودم بد میشدم چون همسرم اصلا حرفای منو قبول نداشت

من از خودم شروع میکنم:

مادرشوهر و‌خواهرشوهرم منو خیلی اذیت میکنن، من هر حرفی بزنم اون حرفو بزرگ میکنن،بین من و همسرم دعوا میندازن

باهاشون حرف میزنم حرف در میارن، حرف نمیزنم میگن خودشو گرفته،موندم چجوری رفتار کنم باهاشون

یکی میگف باهاشون خوب باش وقتی اعتماد همسرتو جلب کردی تو هم ضربه رو از پشت بزن( از این کارا بلد نیستم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی بخودشون داره خواهر ...مشکل اینه اونا باید خودشون ازت خوششون بیاد....واگر غیر این باشه هرکاری کنی نمیشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من قبلا یه تاپیک زدم عروسهارو کردم سه دسته

دسته اول کسایی بودن که میخواستن سوگلی بشن که بنظرم کاملا غلطه

نخوای سوگلی بشی بنظرم بهتره

دشمنم نباش

خودت باش با قوانین زندگی خودت

من قبلا یه تاپیک زدم عروسهارو کردم سه دسته دسته اول کسایی بودن که میخواستن سوگلی بشن که بنظرم کاملا ...

خب حالا سوگلی شدن زیاد مهم نیست، حداقل دعوا نندازن بین من و همسرم، پشت سرم حرف در نیارن ، سوگلی شدن پیش کش