2777
2789

سلام.  

این تاپیک اولمه. اونایی که انسانی میخونید و یا قبلا خوندید چه رشته دانشگاهی رو پیشنهاد میدید؟ 

خودم میخوام دانشگاه فرهنگیان دبیری ادبیات فارسی و یا عربی بردارم ولی مطمئن نیستم ممنون میشم کمکم کنید که کدوم بهتره و یا اگه اینا نشد چه رشته ای خوبه که برم.

(البته کنکوری نیستم ولی چون خیلی مهمه از الان باید تصمیم درست بگیرم.)

زِندِگی کَسی به ما رَبط نَدارَد💎🍃🌙

به راحتی که قبولت نمیکنن تو فرهنگیان! الکیه مگه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادبیات فارسی رو اگه با عشق پیش بری بهت لذتی جان افزا میده . ادبیات عربی رو نمیپسندم ، باستان شناسی و تاریخ شناسی و انواع مدیریت و حقوق رو هم پیشنهاد میکنم . موفق باشی

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
ادبیات فارسی رو اگه با عشق پیش بری بهت لذتی جان افزا میده . ادبیات عربی رو نمیپسندم ، باستان شناسی و ...

ممنون فکر میکنم آخرش ادبیات بردارم چون روح آدم رو آروم میکنه.

ممنون فکر میکنم آخرش ادبیات بردارم چون روح آدم رو آروم میکنه.

عالیههههههه عالیییی 

بازم میگم خوندن ادبیات بدون عشق و علاقه بی ارزشه. کنارش از انواع کتب شیرین وخارج از دروست حتما بهره ببر؛ اکتیو باش

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
میدونم عزیز خب حتما دارم تلاش میکنم که یه امیدی دارم به قبولیم🙄

جدیدا زیادی سخت گیر شدن! اما بازم شرکت کن تو آزمونش.... 

چندتا از دوستام کل دبیرستانو یه بند درس خوندن معدلا بالا 19 اما قبول نشدن فرهنگیان... یکیشون حقوق میخونه یکیشون ادبیات

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
جدیدا زیادی سخت گیر شدن! اما بازم شرکت کن تو آزمونش....  چندتا از دوستام کل دبیرستانو یه بند د ...

آره از این میترسم نتونم قبول شم معدل منم از ۱۹.۵ به بالاست ولی همش کنکور مهمه اگه استرسی چیزی داشته باشی همه چی که تا اون لحظه خوندی به باد میره