2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خانم ها

271 بازدید | 28 پست

سلام خانم ها یه مشورت و راهنمایی میخوام.من دوسال ازدواج کردم.فردا تولد شوهرم.به این چیزا خیلی اهمیت میدم.حالا نمیدونم براش کادو بخرم یا نه.چون اون واسه تولدم کادو نگرفت و همچنین روز زن.فقط کیک .منم میخوام کیک بگیرم فقط.آخه نمیخوام بد عادت بشه که فقط یه طرفه باشه این کادو دادن ها و محبت ها.به نظرتون چیکار کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اگه برات مهمه خوب کادو بخر دیگه.

شوهرت هم خودش میدونه.

اما.....

اگه به قصد اینکه شوهرت جبران کنه میخوای کادو بخری، نخر عزیزم.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بحث تلافی و جبران نیست.من خیلی ناراحت شدم ولی نگفتم چرا کادو ندارم.بابت همون کیک تشکر کردم .ولی بحثم اینه که نمیخوام بدونه تحت هر شرایطی چه اون به فکر باشه یا نباشه کادوش سرجاش

ب نظر من بگیر یه چیز ارزونتر ک خجالت بکشه یا اینکه یاد بگیره ....حالا چرا ارزون برا اینکه اگ یاد نگرفت دلت نسوزه😀

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

اصصلا کادو نگیر که بعد این تو دلت میمونه که اون برات چیزی نگرفته- برای آرامش اعصاب خودتم که شده نگیر ...

آره .اعصاب راست میگید چون بعدش خیلی درگیر میشم .چون برای روز مرد براش ادکلن گرون خریدم ولی بعد دیدم برام هیچی نخریده خیلی خورد تو ذوقم.هرچند کارش و اینا بهونه کرد ولی بعدش که میتونست یا کارت هدیه یا هرچیزی که نشون بده به یادم بوده فقط تبریک گفت

شما علاوه بر کیک کادو هم بگیر

چون شوهرته

رفتارت نباید متقابل باشه

باید سعی بشه کمبودا کاستیا طلاق عاطفی کم بشه 

نه اینکه با رفتار متقابل و حس انتقام جویانه بهش دامن زد

شاید متوجه رفتارش شد