2777
2789

خدایی بزنین پیستوهر چی اومد بفرستین

خودم:
‏تو اینستای من فقط‌ یه نفر رفته روسیه اونم اپیلاسیون کار منه؛
خدایی هیچ وقت فکر نمیکردم پشمام. انقدر ارزشمند باشن
@HOBBOOT

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

I worked when I could get employment and starved when I could get none😂

امتحان دارم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیم شارڙرت از سریش جدا میشه؟؟بزن به اونجایی که فلش وصل میکنی به تلوزیون،فهمیدی؟بعد گوشیتو بزنبه شارڙر بعد یه گزینه میاد روگوشیت تایید کن بعد دیگه برو قسمتی که فلش میزاری میری 

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1859093/

اخریش این بودتو-ماشینم-فلش-یادم-رفته-بیارم?postId=62028468

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

7162270051596763

شارژو بزن درست بود بزنگ 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ببین فقط داری لج میکنی با کی؟ فقط با خودت اونی که اذیت میشه تویی نه بقیه روحت رو آزار نده انقدر😬 ...

برای کاربر بهارکمم😬😐

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪