2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با برادر شوهرم قهر بودم به خواهر و مادرم فحش ناموسی داده بود به خودمم فحشای خیلی بد دیگه 

چندماه بود ندیده بودمش و خوشحال بودم

اما امشب اتفاقی دیدمش و تو عمل انجام شده قرار گرفتم و مجبور شدم باهاش سلام علیک کنم 

حالا حالم از خودم بهم میخوره اه چقد من بی عرضم 

نتونستم از خودم دفاع کنم یعنی در واقع حقش رو نداشتم شوهرم بهم گفت که باید باهاش سلام علیک کنی منم از ترسم.....

حالا حالم از خودم بهم میخوره اه چقد من بی عرضم  نتونستم از خودم دفاع کنم یعنی در واقع حقش رو ن ...

استارتر حالا که سلام کردی به خدا بگو به حرمت شوهرم اینکارو کردم به جاش انشاالله خدا خواسته دلت رو براورده میکنه معامله کن حرص هم نخور  من که از معامله با خدا خیلی چیزا نصیبم شده

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
استارتر حالا که سلام کردی به خدا بگو به حرمت شوهرم اینکارو کردم به جاش انشاالله خدا خواسته دلت رو بر ...

تو عمل انجام شده قرار گرفتم پدرشوهرم که خیلی دوسش دارم و احترامشو نگه میدارم کنارم بود 

ازونورم شوهر خواهرشوهرم و خود شوهرم ایستاده بودن نتونستم سلام نکنم 

آخه شوهرمم زیر گوشم گفته بود سلام علیک کن 

نمیدونم شاید از ترسم بود 

ولی هر چی بود آرامش منو بهم زده اما شوهرم با آرامش گرفته خوابیده