2777
2789

احتمالا اکثر دوستان دیگه تا الان میدونن که من یک عزیز بیمار دارم که جوون هست دکترا جواب کردن به هر کس میرسم التماس میکنم دعا کنه امروز یه نفر بهم گفت یه پیرزنی توی یه جایی هست اطراف کرمانشاه که خودش شفا گرفته و از اون به بعد هر مریضی پیشش رفته دعا براش کرده و اونم شفا گرفته و اصلا هم یه قرون پول قبول نمیکنه آدرسش رو حدودی بهم گفت : بین اسلام آباد و کرنته غرب روستای گاسور . من تهران هستم و تاحالا کرمانشاه نرفتم و حمل بیمارمون هم کار سختیه توروخدا اگه میشناسینش بگین که هر جور شده روی دوشم میزارم میبرمش

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

عزیزم گفتن دروغ بوده 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از خدا بخواه عزیزم

ماهم دعا میکنیم براشون

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

عزیزم دروغ بود گرفتنش 

به خدا توکل کن براشون ختم سوره حمد و دعای مجیر بگیر شک نکن خوب میشن

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
واقعا ؟      از ظهر تاحالا که شنیدم دل توی دلم نبود فکر کردم واقعیه

نه عزیزم هیچکس م شفا نداده دستگیرشم کردن 

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
از خدا دل کنی به یه پیرزن دل بستی...تا خدا نخواد دعای هیچکی نمیگیره.

از خدا خیلی خواستم الان شش ساله نمیدونی چقدر جیگر آدم کباب میشه وقتی زجر کشیدن عزیزشو میبینه اونم یه جوونه ۲۷ ساله

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت