2777
2789
عنوان

وام مسکن یکم

665 بازدید | 58 پست

سلام به نظر شما گرفتن وام اول خانه اولی ها کار درسته سودش ۹ونیم درصد بود حالا شده ۸ درصد 

یک سال باید ۴۰میلیون بذاریم بانک بعد یکسال ۸۰میلیون وام میدن با مول خودمون میشه ۱۲۰میلیون که تو شهر ما میشه باهاش خونه خرید

تقریبا ۵۰میلیون کارمزدپولش میشه که البته طی ۱۲سال باید قسط بدیم نمیدونم چیکار کنم

میشه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به این فکر کن که تو یکسال عمرا بتونی خودت 80 ملیون جور کنی.

و همچنین این وام 12 سال طول میکشه شاید چند سال اول قسطاش سنگین به نظر بیاد ولی بعدش چون ارزش پول پایین میاد خیلی فشار نمیاد بهتون میشه یه قسط سبک.ولی عوضش خونه هر سال بالا میره و شما ضرر نکردی

دیگه برای یه چیز باارزش

باید یه سری سختی ها کشید دیگه

انشاالله عاقبتش خوب باشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اگه بی ادبی نبود کلی فحش میدادم کدوم شهری؟؟ وام ۸۰ تومنی برا تهرانه شهرستان کمتره من ۲سال پیش اق ...

ببخشید چرا فحش؟؟؟!!!

من خودم رفتم بانک پرسیدم وگرنه دروغ که ندارم بگم ما شهرستانیم با ۱۲۰تومن و پول رهن خونمون میتونیم خونه بخریم 

قیمت خونه ها فرق داره معلومه تهران با۱۵۰تومن شاید انباری بدن ولی شهرستان ما خونه شیک میدن