2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 56 پست
عزیزم مبارک باشه مامان شدنت دعا کن منم این ماه مامان شم

عزیزم داشتم پستت را میخوندم یه دفعه ای پسرم یه صدای خاصی دراورد همون لحظه به معصومیت پسرم خدا را قسم دادم بهت یه نی نی ناز و سالم بده همین ماه

انشالله مثبته استرس نداشته باش فقط توباداری بیشتر هاله مین دازه وقتی بیبی مثبت بشه آزمایش هم مثبت می ...

الان میرم نماز شکر میخونم برای همه خانمای نی نی سایت هم دعا میکنم

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم داشتم پستت را میخوندم یه دفعه ای پسرم یه صدای خاصی دراورد همون لحظه به معصومیت پسرم خدا را قسم ...

مرسی عزیزدلم ان شاءالله ب حق پنج تن خوشبختیشو ببینی.

سلام دوستان عزیز هر سوالی درباره آی وی اف دارید میتونم کمکتون کنم ‌‌‌❤️❤️
منم 26 موعدمه.جرات بی بی زدن ندارم..علائم پ دارم...سمت چپ ت خییییلی تیر میکشه و دیگر هیچ

یعنی من روز24و25دورم چنان دلدردایی میگرفتم که اصلا سابقه نداشتم،بدنمم خیلی خیلی داغ میکنه طوری که قطره عرق میاد رو بدنم نمیدونم از علایم بارداریه یا نه

منم 26 موعدمه.جرات بی بی زدن ندارم..علائم پ دارم...سمت چپ ت خییییلی تیر میکشه و دیگر هیچ

الان یه روز از موعدت گذشته بی بی بزن انشاءالله که مثبته

عزیزم علایمی هم داری

کمرم خیلی درد میکنه درصورتی که من نزدیک پریودم بیشتر زیر دلم درد میکرد،خیلی هم بدنم داغ

میکنه برای یه لحظه نفسم از گرما بند میاد

فعلا که همینه