الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هيچي كاملا بهم احترام ميزارن و طوري رفتار ميكنن كه اتفاقي نيفتاده ولي من نه تنها يادم نميره بلكه روز به روز نفرتمم بهشون بيشتر ميشه
رفتارشون باهام خوبه چون شوهرم كاملا طرف منه و وقتي حرفي بزنن يا اتفاقي بيفته جوابشون رو ميده
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
یعنی چی که اخه راضی نبودن..اخه مگه قراره خانواده با شخص ازدواج کنن زندگی کنن..ی سری ملاکای کلی هست در رابطه با اصالت و نجابت دختر..ولی ئیگه اخه حقی ندارن در مورد خصوصیات و جزییات فرد نظر بدن که//واقعااااااااا تا کی بی فرهنگیییییی...
خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟
برا من راضی نمیشدن بیان خاستگاریم.وقتی قرار بود بیان خاستگاری تلفنی به مامانم گفتن که بیاییم ببینیم چی میشه حالا.ولی بعد یه سال که منو شناختن رفتارشون عالی شد
منم دقییییقا،هییییچوقت از دلم بیرون نمیره چرا که بعد ازدواج هم رفتارشون ادامه داشت و ب والله نمیبخش ...
نه مال من كلا بعد عقد عوض شدن مجبور شدن قبولم كنن چون همسرم كاملا طرف من بود و هست ولي كلا از چشمم افتادن اصلا ازشون خوشم نمياد هرچقدم خوبي كنن بازم من طرفشون نميرم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم